MENÜ

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

25 Nisan Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Güvendiğim İsimler WHITE FIRE, RHYTHM DIVINE, DEAR MOLLY ve HİLALEDA

1.Ayak: 1200 metrede yapılacak olan yarışta form grafiğinde ciddi artış olan Cankurtbey favorimdir. Geçen koşusunda Torosdağı önde tempoyu vermişti ve düzlüğe çıkarken yol bulamayan ve dışarıdan dolanarak fazla koşan Cankurtbey buna rağmen çok iyi mücadele edip ikinci kalmıştı. O gün Kaftan ile girdiği mücadelede rakibinin çok iyi olması sonrasında ikinci kalan Cankurtbey bir kez daha hızlı gidecek koşuda Cankurtbey kazanabilir. İlgilge ve Metecik form durumları ile rakipler arasında öne çıkıyor. Uzun bir ara veren Thor sürprizi yapabilir.

2.Ayak: 2000 metrede yapılacak olan bu tempo yarışında Lifetime öne çıkabilir. Son yarışında 1400 metrede Kv6 koşan ve Flashing Girl’ün kazandığı grupta vasat olmayan bir yakınlık ile yarışı tamamlayan bu atın bu kez sevdiği mesafede daha iyi sonuç almasını bekliyorum. Mesafeye yatkınlık bakımından West File ve Blane Girl’ün rakip olmasını bekliyorum. Adieu ve Cersei sürpriz atlarımdır.

3.Ayak: Bir süre ardan sonra girdiği son yarışa 5’inci kalan White Fire ilk kez sentetik pistte geçilmişti. Daha önce girdiği iki sentetik pist koşusunu da kazanan bu atın idman durumu çok iyi olup uygun rakipler arasında kazanmasını bekliyorum.

4.Ayak: Geçtiğimiz yılın Çaldıran galibi olan Rhythm Divine güçlü bir tay olup bu yılın Gazi Koşusu favorileri arasında yer alıyor. Bu tay Kocaeli pistinde girdiği koşularda etkili sonuçlar almasıyla biliniyor ve kum pistte kazandığı yarışlar sonrasında çim pistte mücadele edecek. Hazırlıkları iyi olan tay Erkek Tay Deneme öncesinde güzel bir birincilik yapmak isteyecektir.

5.Ayak: Tayların maiden bu mücadelesinde kondisyonu iyi olan Dear Molly birinciliğe en yakın isimdir. Son yarışında Dakota isimli rakibi önde tempoyu belirleyerek koşmuştu. Kolay tempoda düzlüğe çıkan Dear Molly Dakota’nın bir anda arayı açarak kazandığı koşuda Dear Molly, Tijiware ile ikincilik mücadelesi yaptı ancak fotoda burun farkla üçüncü kaldı. Bu koşuda rakip yazarsak Rivers Son, Şirince, Caruso, Lost Amigos ve Hafya sırasını öneririm.

6.Ayak: Kariyerinde iki koşuda yer alan Hilaleda bu iki koşuyu da kazandı. Performansı iyi olan ve mücadele karakteri ile bir hayli beğenilen bu at yüksek bir tempoda koşacak rakibi olur ve ön tarafta yıpranırsa geçilebilir. Su Gazeli rakip olarak yazılır.

4 1 6 6 5 1
// 7 4 //
1 8 11 3
5 9 1
7 4 3
2

Haberin Devamı
YORUM YAZ