MENÜ

İpek Öz'e yazık oldu!

Kariyerinin ilk WTA ana tablo maçına İstanbul Cup'ta çıkan İpek Öz, Kateryna Bondarenko karşısında ilk setini kazandığı maçı 3 sette kaybetti.

İpek Öz'e yazık oldu!

Kariyerinin ilk WTA ana tablo maçına İstanbul Cup'ta çıkan İpek Öz, Kateryna Bondarenko karşısında açılış setini kazandığı maçı 3 sette kaybetti: 4-6, 6-4, 6-0

Mücadeleye ilk 3 oyunu kazanarak başlayan İpek, skor 5-4'ken 4 set puanı kaçırsa da sonraki oyunda yakaladığı ilk şansı değerlendirdi ve ilk seti cebine koydu.

Büyük çekişmeye sahne olan ikinci sette 5-4 gerideyken sette kalmak için servis atan milli raket, bu oyunda 2 set puanını bertaraf etse de 3'üncüsünde başarılı olamadı ve mücadele final setine uzadı.

Maçın galibini tayin edecek final seti ise son derece tek taraflı geçti. Bu seti rakibine oyun dahi vermeden hanesine yazdıran Bondarenko böylece ikinci turun yolunu tuttu.

Turnuvada wild card ile mücadele eden İpek'in de elenmesiyle İstanbul Cup'ta bu yıl maç kazanabilen Türk tenisçi çıkmadı.

Başak Eraydın, Melis Sezer, Çağla Büyükakçay ve Ayla Aksu'nun ilk maçtan veda ettiği organizasyonda set alabilen tek tenisçi ise bugünkü mücadelesiyle 18 yaşındaki Öz oldu.

Yunus DİLBER / fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ