MENÜ

Beşiktaş - Fenerbahçe maçına çıkacak mı? Tarihi rest gelebilir...

Olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş maçıyla ilgili karar TFF tarafından verildi. Maç 57. dakikada kaldığı yerden devam edecek. Şimdi gözler Beşiktaş ve Fenerbahçe cephesine çevrildi. Beşiktaş yönetimi maça çıkmama kararı alabilir. Başkan Fikret Orman yönetimle görüşecek. Kesin karar ise yarın yapılacak Divan Kurulu Toplantısı'nda verilecek.

Beşiktaş - Fenerbahçe maçına çıkacak mı? Tarihi rest gelebilir...



Türkiye Futbol Federasyonu, saha olayları nedeniyle tatil edilen Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin 57. dakikadan itibaren seyircisiz oynanmasına karar verdi. Bu gelişmenin ardından gözler Beşiktaş yönetimine çevrildi.

Bu kararın ardından Beşiktaş Kulübü yöneticileri ve Teknik Direktör Şenol Güneş'in hayal kırıklığı yaşadığı ve böyle bir kararı beklemedikleri öğrenildi. Yaşananların ardından Siyah-Beyazlı kulübün derbi maça çıkmama kararı alabileceği belirtiliyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman konuyla alakalı bu akşam yönetim kurulu ve teknik direktör Şenol Güneş ile görüşecek. Kesin karar ise yarın verilecek.

Siyah-Beyazlı camianın gözü kulağı yarın Vodafone Park'ta gerçekleştirilecek toplantıda olacak. Beşiktaş yönetimi yarın saat 15.00'te Divan Kurulu istişare toplantısında derbi maçla ilgili kararını komuoyuna açıklayacak.

Güneş de maça çıkmak istemiyor

Güneş'in, TFF'nin resmi kararının ardından duruma tepki gösterdiği ve derbiye gitmeme yönünde tavır aldığı ifade edildi. Güneş'in yakın çevresine yakındığı ve bu şartlarda Kadıköy'e gitmesinin doğru olmayacağını söylediği bildiriliyor. Güneş'in tavrını bu şekilde koymayı planladığı belirtiliyor.

Tecrübeli teknik adamın bu kararını Başkan Fikret Orman ile de paylaşacağı ifade edildi.

Beşiktaş maça çıkmazsa ne olur?

Beşiktaş, Fenerbahçe ile kaldığı yerden devam kararı çıkan maça çıkmazsa hükmen yenik sayılacak. Siyah-Beyazlıların önümüzdeki sezon da Türkiye Kupası'ndan men edilmesi gündeme gelecek.

Taraftar tepkili

Beşiktaş taraftarı TFF'nin kararına tepkili. Takımın maça çıkmasını istemeyen Siyah-Beyazlı taraftarlar sosyal medyadan #SahayaÇıkmaTaraftarArkanda şeklinde hasthag başlattı. Binlerce taraftar da bu paylaşıma destek veriyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ