MENÜ

Osman Yılmaz'ın Kocaeli at yarış tahminleri

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Osman Yılmaz'ın Kocaeli at yarış tahminleri

24 Nisan Salı Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

CANYOLDAŞ Çıktığı Gibi Bitirir

1.AYAK: İlk startında tabelada yer aldığı yarışı ile iyi kumaşa sahip olduğunu gösteren CANNİLDERİN kazandığı koşu tecrübesi ile bu kez birincilikle tanışabilir. İlk startında bekleneni veremese de tatminkar koşan Kaizbert temsilcisi TEYYARE son işinde kazanacak kıvama geldiğini gösterdi. Bu yarış için yaptığı hazırlıklarında iyi duruma geldiğini gösteren ŞAHSANCAK'da Maidenden çıkma mücadelesinde etkili isimlerden olacaktır. İlk startını kesinlikle ölçü almadığım DİEFRUZ'dan etkili binicisi ile üst sıraları zorlayacağına inanıyorum.

2.AYAK: Başarılı yarışları ardından koruduğu mükemmel formu ile DUKE OF ISTANBUL yatkın olduğu pist ve mesafede yine rakiplerini avlayabilir. Son yarışını ölçü almadığım BALYECİ SALİH lehine pist ve mesafesinde bu safkanın en ciddi rakibi olacaktır. Grubun formda isimlerinden olan PENGUEN tam pist ve mesafesinde en ufak hatayı affetmeyecektir. Son yarışına nispeten daha uygun grubu bulan HEADWAY üst sıraları zorlayacaktır.

3.AYAK: Kazandığı yarışları ardından muhafaza ettiği mükemmel formu ile NURLUTAÇ uygun grupta uyum sağladığı binicisi ile yine fotoyu önde geçebilir. Son yarışını kesinlikle ölçü almadığım BESSEY yatkın olduğu pist ve mesafede en ufak hatayı affetmeyecektir. İkinciliklerinin ardından muhafaza ettiği etkili formu ile koşuya ağırlığını koyacaktır. Art arda tabelada yer aldığı yarışlarıyla nedenli formda olduğunu gösteren ELMASINKIZI bu safkanların ensesinde olacaktır.

4.AYAK: Start aldığı yarışlarında tabeladan düşmeyen FLASH GORDON uygun grupta fotoyu önde geçebilir. Maiden'e veda eden SİVASLI devam eden güzel formu ile yine rakiplerine zor anlar yaşatabilir. Kazandığı yarışı ardından formunu devam ettiren TOLDO uygun grupta en ufak hatayı affetmeyecektir.

5.AYAK: Maiden 3 yaşlı Arap tayların zor ve çekişmeli geçmesini beklediğim günün beşinci ayağında önceliği her geçen gün daha iyi duruma geldiğini gördüğüm eküri avantajlı AMASYALI'ya veriyorum. İlk startındaki üçüncülüğü bence tatminkar olan ALTINONUR kazandığı koşu tecrübesi ile bu kez rakiplerini avlayabilir. Tabelada yer aldığı ilk startı ardından yarış hazırlıklarında daha da iyi duruma geldiğini gösteren YANAR TAŞ'da öncelik vereceğim isimlerden. Geniş kuponlarda ise sırası ile CİHANIN OĞLU, GÜLÜŞLÜ, YUMRUK ve MEZİYET ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

6.AYAK: Son haftalarda artan formu ve binicisi ile sağladığı uyum gözlerden kaçmayan CANYOLDAŞ tam pist ve mesafesinde sevdiği Kocaeli pistinde hafif kilolu rakiplerinin çokluğuna rağmen önlerde kuracağı temposu ile yanına rakiplerini fazla yaklaştırmaz ise kazanabilir. Günün bankosunu son ayağa getirmekte fayda var. Bol şanslar, bol kazançlar...

6,4,3,7
3,2,5,4
1,3,2,4
1,3,2
2,1,4,3,9,5,10
2

Haberin Devamı
YORUM YAZ