MENÜ

Galatasaray'ın rakibi Yakın Doğu Üniversitesi

Bu sezon ligde hayal kırıklığı yaratan ancak EuroCup şampiyonu olan Galatasaray, Play-Off’ta Yakın Doğu Üniversitesi ile karşılaşacak. 19.00’da başlayacak mücadele TRT Spor’dan ekranlara gelecek. Play-Off’ların diğer maçında ise Botaş, Çukurova’yı ağırlayacak.

Galatasaray'ın rakibi Yakın Doğu Üniversitesi

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nin normal periyodu sona erdi, artık heyecan Çeyrek Final Play-Off maçlarıyla sürüyor.

Dün Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi ve Hatay BŞB-Mersin BŞB maçları oynanırken, heyecan bugün kaldığı yerden devam edecek. Ligi 8. sırada tamamlayarak hayal kırıklığı yaratan ancak EuroCup’u kazanarak destan yazan Galatasaray, ligi zirvede bitiren Yakın Doğu Üniversitesi ile karşılaşacak. İstanbul Caferağa Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

2 galibiyet turu getirir

Play-Off’ların diğer maçında ise ligi 4. sırada bitiren Botaş, 5. sıradaki Çukurova ile saat 18.00’de karşılaşacak. Normal sezonu ilk 8 sırada tamamlayan takımların mücadele ettiği Play-Off serisinde, toplam 2 galibiyete ulaşacak takımlar yarı finale yükselecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ