MENÜ

Rıza Çalımbay: "Kaldırın başınızı"

Trabzonspor son 2 maçta 5 puan kaybederken, üst üste yaşanan sakatlıklar ve mecburi oyuncu değişiklikleri o kayıplarda başrolü oynadı. Teknik direktör Çalımbay’ın da dünkü Sivas sınavı sonu soyunma odasında, “Elinizden geleni yaptınız. Şanssızlıklar peşimizi bırakmıyor. Kaldırın başınızı ve 4 maça odaklanın” dediği öğrenildi.

Rıza Çalımbay: "Kaldırın başınızı"

Trabzonspor son 2 maçta kaybettiği 5 puanla Avrupa bileti yolunda büyük bir yara alırken, takımın kayıplarında yaşanan talihsizler de büyük rol oynadı. Neredeyse hiçbir maçta zorunlu değişiklik dışında oyuna hamle yapamayan teknik direktör Rıza Çalımbay da bu durumdan yana hayli dertli.

Bordo-Mavililer’in hocası yakın çevresiyle bu durumu paylaşırken, “Belki bazıları burada art niyet arıyor ama yok. Sadece bir durum tespiti yapıyorum. Yaşadığımız talihsizlikler ortada. Ayrıca çok iyi oynadığımız birçok maçta da puan kayıpları yaşadık. Son olarak Sivas maçı da öyle oldu. Kazanmaya çok yaklaştık ama olmayacak goller kaçtı” ifadelerini kullanıyor.

‘Gerekeni yapacaksınız’

Rıza Çalımbay’ın benzer sözleri Sivasspor mücadelesinden sonra soyunma odasında da sarf ettiği bildirildi. Basın önünde yenilgiye rağmen öğrencilerini öven Bordo- Mavililer’in hocasının futbolcularına karşı, “Bugün kazanmak için elinizden geleni yaptık. Oyun içinde ciddi talihsizlikler yaşıyoruz. Başınızı öne eğmeyin, dik durun. Kalan 4 maçta sizlerin Trabzonlular’a gereken mutluluğu yaşatacağınızdan eminim” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ