MENÜ

Galatasaray'da Beşiktaş derbisinin provası başladı

Beşiktaş maçının hazırlıkları daha İstanbul dönüşü başladı. Uçakta Alanyaspor mücadelesi yeniden izleyip, hataları masaya yatıran teknik ekip, cezalı Serdar’ın yerine ise stoperde Maicon’u düşünüyor.

Galatasaray'da Beşiktaş derbisinin provası başladı

Kıran kırana geçen Süper Lig’deki şampiyonluk yarışında liderliğini sürdüren Galatasaray, bir final maçına daha önümüzdeki hafta sonu sahasında Beşiktaş’ı konuk ederek çıkacak. Şimdiden derbinin havasına giren teknik direktör Fatih Terim ve kurmayları, daha Alanya dönüşü uçakta zorlu mücadelenin hazırlıkları için kolları sıvadı. İlk olarak teknik ekibin dönüş uçuşu sırasında Alanyaspor maçını tekrar izleyip, gerekli analizleri yaptıkları ve yapılan hataları tek tek not aldıkları bildirildi.

Oyunculara anlatacaklar

Terim’in, ilk çalışmada bu yanlışları oyuncularıyla paylaşıp, mutlak 3 puan parolasıyla çıkılacak derbi öncesi hataları minimuma indirmeyi hedeflediği ifade edildi. Terim’in, son maçta cezalı duruma düşen Serdar Aziz’in yokluğunda, kupada elendikleri Akhisar rövanşı sonrasında kenara çektiği Maicon’u hazırladığı bildirildi. Tecrübeli hocanın, Brezilyalı oyuncuyu tekrar kazanıp, bu maçta Denayer’la stoperde oynatacağı konuşuluyor.

Alanyaspor-Galatasaray maçına Hasan Şaş damgası

Haberin Devamı
YORUM YAZ