MENÜ

Kabustan zafere

Evinde önüne geleni deviren Aslan’ın deplasman kâbusu Alanya’da bitti. 2-0’dan 2-2’ye gelen maçı Sinan’ın golüyle kazanan Sarı-Kırmızılılar, lider girdiği haftada zirveyi geri alırken dış saha fobisine de unutulmaz bir zaferle son verdi.

Kabustan zafere

Aytemiz Alanya maçı Galatasaray için zirveyi geri almak kadar bu sezonki deplasman kâbusuna da son vermek adına önemli bir fırsattı. Çünkü Aslan bu sezon 29 haftanın 21’inde liderlik koltuğunda otururken, deplasman maçlarında yaşadığı kayıplar Sarı-Kırmızılı ekibin bir kez daha zirveyi kaptırmasına neden olmuştu.

Sezonun ilk 13 haftasını lider geçen Aslan, 14. haftada Beşiktaş’a rakip sahada 3-0 yenilerek ilk kez zirveyi kaybedip, koltuğu Başakşehir’e devretmişti. 15. haftada tekrar zirveye çıkan Cim Bom, 16. haftada bu kez Yeni Malatyaspor’a deplasmanda 2- 1 kaybederek koltuğunu yeniden rakibine bırakmıştı. 21. haftada bir kez daha zirveye çıkan Sarı- Kırmızılılar, 22. haftada Kasımpaşa’ya deplasmanda 2-1 mağlup olarak ikinci sıraya düştü ve yine liderlik koltuğunu Başakşehir’e kaptırdı.

Yine Başakşehir!

Galatasaray, 23. haftada tekrar liderliğe yükselirken, 5 hafta koruduğu koltuğunu bu kez deplasmanda Gençlerbirliği’ne 1-0 kaybederek, bir kez daha Başakşehir’e bıraktı. Kâbusa dönen dış saha tablosu zor da olsa Alanya’da son buldu. Aslan, 2-0 öne geçtiği maçta skorun 2-2’ye gelmesini engelleyemedi, ‘senaryo yine değişmedi’ derken sahneye çıkan Sinan, şampiyonluk yolunda çok önemli bir gol attı. Kâbus unutulmaz bir zaferle bitti.

Fatih Terim: O koca adamın ağlaması insanı perişan ediyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ