MENÜ

Fenerbahçe o görüntüleri paylaşacak: Beşiktaş sahadan çekildi!

Stadın tepesindeki yüksek çözünürlüklü kamera görüntülerini inceleyen sarı-lacivertliler, rakip oyuncuların hakem Mete Kalkavan’den önce soyunma odasına gittiklerini tespit etti

Fenerbahçe o görüntüleri paylaşacak: Beşiktaş sahadan çekildi!


Kadıköy'de oynanan olaylı derbinin yankıları sürerken, tatil edilen maçla ilgili olarak sarı-lacivertliler savunmasını hazırladı. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun çarşamba günü konuyu çözüme kavuşturması beklenirken, Fenerbahçeliler ellerinde görüntüleri yetkili mercilerle paylaşma kararı aldılar.

Şampiy10'dan Ali Can'ın haberine göre; Ülker Stadı’nın tepesinde bulunan yüksek görüntü kalitesine sahip kameralar her şeyi kayıt altına alırken, görüntülerde Beşiktaşlı futbolcuların hakem Mete Kalkavan’dan önce soyunma odasına gittiği tespit edildi. Saha içinde yaşanan karambolde hakemden izin almadan içeriye giden futbolcular tek tek belirlenirken, yapılacak savunmanın bu temel üzerine kurulacağı belirtildi. Yani sarı-lacivertliler, rakiplerinin sahadan çekildiğini öne sürüp hükmen galibiyet isteyecekler.

Volkan Demirel kahroldu

‘TAHRİKTE BULUNDULAR’

Savunmanın bir başka ayağını da rakip futbolcuların sergiledikleri tavırlar oluşturacak. F.Bahçeliler, Tosic, Quaresma, Caner Erkin, Mustafa Pektemek ve kaleci Tolga’nın tribünleri sürekli olarak tahrik ettiğini ve olayların fitilini ateşlediğini belirtecek.

Geçmiş dönemde hem Beşiktaş hem G.Saray hem de Trabzonspor deplasmanlarında başlarına gelen olayları da dosyaya ekleyecek olan sarı-lacivertliler, görüntüler ve fotoğraflarla kendilerini savunup o karşılaşmalarda mücadelelerin devam ettiğinin altını çizecek.

Fenerbahçe tribünleri isyanda: Bizden değildir!


İşte Fenerbahçe'nin TFF'ye yapacağı savunma


Koridorda söz düellosu

Haberin Devamı
YORUM YAZ