MENÜ

Fatih Terim'den flaş Maicon kararı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Teleset Mobilya Akhisarspor'la oynanan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında fırça attığı Brezilyalı oyuncu Maicon'u ligin kalan bölümünde ilk 11’de oynatmama kararı aldı

Fatih Terim'den flaş Maicon kararı!


Ligde formasını Denayer'e kaptıran, kupa maçında bulduğu şansı da elinin tersiyle iten Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Maicon, adeta kendini bitirdi! Kupaya veda edilen Akhisar rövanşında yenilen gollerden sonra teknik direktör Fatih Terim'in kenarda sert şekilde fırça attığı sambacının, karşılaşmanın son bölümde ise üst üste iki sarı kart görerek oyundan atılması sabırları taşırdı.

Sabah Gazetesi'nden Mehmet Özcan'ın haberine göre; Terim'in kart cezasını Alanya maçında çekecek Maicon'a kızgın olduğu ve ligin kalan bölümünde ilk 11'de görev vermeyi düşünmediği öğrenildi. İki hafta önce Ankara'daki G.Birliği karşılaşmasında son dakikada yenen golde büyük hatası olan Maicon, ligin ilk yarısında da üst üste iki maçta oyundan alındığı için dönemin hocası Tudor ile kavga etmişti. 2017'de Sao Paulo'da 21 maça çıkan Maicon yaz tatili yapmadan Galatasaray'a geldi. 14 ayda 50 maç sayısını geçince fizik olarak düştü.

Fatih Terim'den sert uyarı: Galatasaray gibi bir takım...


Alanyaspor - Galatasaray maç kaç kaç? (Alanya - Gs canlı skor)

Haberin Devamı
YORUM YAZ