MENÜ

Karl-Johan Johnsson, İbrahimovic'e kafa tuttu

İsveç'in yedek kalecisi Karl-Johan Johnsson, "Bensiz Dünya Kupası olmaz" diyen vatandaşı Zlatan İbrahimovic için "Rusya'ya Zlatan'sız gitmeyi başardık. Onsuz takım futbolunu çok iyi oynuyoruz. Bence kadroda olmamalı" diye konuştu.

Karl-Johan Johnsson, İbrahimovic'e kafa tuttu

Euro 2016’nın ardından İsveç Milli Takımı’nı bırakan Zlatan İbrahimovic, geçtiğimiz günlerde ABD’de katıldığı bir televizyon programında, “Zlatan’sız Dünya Kupa’sı olmaz. Orada ben de olacağım. Bu konu hakkında daha fazla konuşursam insanlar beni yargılayabilir” demişti. Şu an kariyerine LA Galaxy takımında devam eden 37 yaşındaki forvetin bu sözlerine, ülkesinden sonunda biri cevap verdi!

İsveç’in yedek kalecisi olan ve kariyerine Fransa’nın Guingamp takımında devam eden Karl-Johan Johnsson, İbra’nın milli takımda oynama isteğine ilk karşı çıkan isim oldu.

Dengeyi bozabilir...

Tecrübeli oyuncunun, takımın dengesini bozacağını düşünen 28 yaşındaki file bekçisi, “Elemeleri İbrahimovic olmadan oynadık ve onsuz 2018 Dünya Kupası’na gitmeyi başardık. O olmadan da Rusya’da iyi bir performans göstereceğimizi düşünüyorum. Tabii ki son karar hocamızın (Jan Andersson) ancak bana göre kadroda olmamalı. Onsuz, takım futbolunu çok iyi oynuyoruz. Eğer dönerse, ona odaklı oynamamız gerekecek” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ