MENÜ

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak?

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan olaylı derbi maçın 57. dakikasında tatil edilmişti. TFF derbi maçın yeniden kaldığı yerden devam etmesine karar verdi. Maç 3 Mayıs Perşembe günü saat 20:30'da oynanacak.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak?



Olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş derbisiyle ilgili resmi karar Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklandı. Derbi maç 57. dakikada kaldığı yerden devam edecek. Peki Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak? TFF derbi maçın tarihiyle ilgili de resmi kararını verdi.

TFF kararını verdi! Yeniden oynanacak...

Türkiye Futbol Federasyonu olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş derbisiyle ilgili kararını verdi. Fenerbahçe - Beşiktaş maçı 57. dakikadan itibaren seyircisiz olarak devam edecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Fenerbahçe - Beşiktaş maçıyla ilgili kararı vermek üzere bugün saat 13:30'da Riva'da toplanmıştı. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında yaşanan saha olayları, tribünler ve koridorlardaki olaylar nedeniyle yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili kararını verdi. Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan toplantıdan Fenerbahçe ve Beşiktaş derbisinin kaldığı yerden seyircisiz oynanması kararı çıktı.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak?

Derbi maçın 3 Mayıs Perşembe günü oynanacak.. Türkiye Kupası Finali de 9 Mayıs'ta 20:30'da oynanacak. Derbinin saati ise henüz açıklanmadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ