MENÜ

Beşiktaş'ta Pepe depremi! Derbide yok!

Beşiktaş’ın Portekizli futbolcusu Pepe, Fenerbahçe karşısında gördüğü kırmızı kart ile iki hafta sonra ligde oynanacak olan Galatasaray derbisinde takımını yalnız bırakacak.

Beşiktaş'ta Pepe depremi! Derbide yok!



Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde siyah-beyazlılar kırmızı kart gördü. Müsabakanın 30. dakikasında Portekizli futbolcu Pepe’nin Josef de Souza’ya yaptığı müdahale sonucu hakem Mete Kalkavan pozisyonu kırmızı kart olarak değerlendirdi.

Direkt kırmızı kart ile oyundan atılan deneyimli savunma oyuncusu, takımını sarı-lacivertli rakibi karşısında bir kişi eksik bıraktı. Kırmızı kart gören Pepe’nin kural kitabına göre iki resmi müsabakadan men cezası alması bekleniyor.

Fernandao’dan Pepe’ye tepki

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde 30. dakikada Josef’e yaptığı müdahale sonrasında direkt kırmızı kart ile oyun dışı kalan Pepe’ye Fernandao tepki gösterdi. Saha kenarına gelirken taraftarları alkışlayarak soyunma odasına giden Pepe’ye yedek kulübesinden gelip tepki gösteren Fernandao’yu kendi takım arkadaşları sakinleştirdi.

İşte Pepe-Roberto Soldado geriliminin perde arkası

Haberin Devamı
YORUM YAZ