MENÜ

Başakşehir'de futbolcular şampiyonluk için hırslı!

Galatasaray deplasmanından mağlup dönen Başakşehir’de kaptan Emre’nin açıklamaları takımı iyice hırslandırdı. Dünkü idman öncesi bir toplantı yapan oyuncuların, şampiyonluk için artık çok daha hırslı savaşacakları konusunda birbirlerine söz verdikleri öğrenildi.

Başakşehir'de futbolcular şampiyonluk için hırslı!

Aslantepe’de Galatasaray’a 2-0 yenilip liderliği rakibine kaptıran Başakşehir’de futbolcular şampiyonluk yemini etti. Abdullah Avcı’nın öğrencileri, zorlu mücadelede hakem Halil Umut Meler’in özellikle Donk’un pozisyonuna çıkarmadığı kırmızı kartı ve tüm takdir haklarını Sarı-Kırmızılılar’dan yana kullandığını düşünüyor.

Takımın 38 yaşındaki kaptanı Emre Belözoğlu’nun da önceki gün FANATİK’in duyurduğu isyanıyla birlikte futbolcular arasında motivasyon iyice yükseldi. Bu hafta Kayserispor’la iç sahada çok kritik bir maça çıkacak olan Turuncu-Lacivertli oyuncular, kalan 5 mücadele öncesi kenetlendi.

‘Kimseye bırakmayız’

Dünkü idmanda kendi aralarında bir toplantı yapan futbolcular, “Ligin 3 büyükleriyle mücadele etmenin her alanda zor olacağı iyice ortaya çıktı. Bundan sonra çok daha fazla
savaşıp, hak ettiğimiz şampiyonluğu elde ederek tarih yazacağız” sözleriyle birbirlerini motive etti.

Galatasaray ve Başakşehir PFDK'ya sevk edildi


Emre Belözoğlu isyan etti! Ben yapsam...

Haberin Devamı
YORUM YAZ