MENÜ

Mourinho'nun ardından o geliyor...

Manchester United’ın hocası Jose Mourinho’nun oğlu Jose Junior da, babası gibi bir teknik adam olma yolunda ilerliyor. Mourinho, kendisi için analizler yapan oğlu için“Kimbilir, belki deyeni ‘Special One’ (Özel biri) O olabilir”diyor.

Mourinho'nun ardından o geliyor...

İngiltere Premier ligi’nde Manchester United’ın başında olan Jose Mourinho’nun lakabı Special One (Özel biri) olarak biliniyor. Yüksek seviyede futbol oynamadan tercüman olarak başladığı futbolda şu an dünyanın en iyi teknik adamlarından biri olarak gösterilen Mourinho’nun oğlu Jose Junior da, tıpkı babası gibi önemli bir hoca olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Daha önce henüz 18 yaşında olan oğlunu Swansea ile oynanan maçta yanına alan Mourinho, oğlunun gelecekte çok önemli yerlere gelebileceğini ifade etti. Jose Junior’ın özellikle yaptığı analizleri çok başarılı bulduğunu belirten Portekizli çalıştırıcı, “Kötü gittiğimiz dönemlerde oğlum yanıma geldiği ve neden maçları kaybettiğimizle ilgili istatistikler paylaştı” dedi.

‘Yardımcılarıma gösterdim’

Bu verileri kendi teknik ekibine de gösterdiğini vurgulayan Jose, “Yardımcılarıma, bir gün bu çocuğun onların içinden birinin yerini alabileceğini belirttim. ben de gençliğimde onun gibi analizler yapıyordum. Kim bilir belki de yeni Special One (Özel biri) o olabilir” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’ı analiz etmişti!

2013 yılında Galatasaray’la Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde eşleşen Real Madrid’in o dönemki hocası Jose Mourinho’ydu. Mourinho, Aslan’ı canlı olarak izlemek adına Kayseri deplasmanındaki maça gelmişti. Cim Bom mücadeleyi 3-1 gibi rahat bir skorla kazanırken Mourinho’nun oğlu Jose Junior, elindeki iPad’le fotoğraflar çekmişti. Çoğunluk onun bunu eğlencesine yaptığını düşünürken, sonradan bunun Cim Bom’un sahadaki dizilişinin nasıl olduğunu öğrenmek adına yapıldığı anlaşılmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ