MENÜ

Giresunspor'un 51. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’un 51. kuruluş yıl dönümü kutlandı.

Giresunspor'un 51. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’un 51. kuruluş yıl dönümü kutlandı.

Giresunsporlu yöneticiler, taraftarlar, altyapı oyuncuları, kentteki bürokratlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden oluşan grup, kutlama etkinliği kapsamında Gazi Caddesi’nden Cumhuriyet Meydanı’na yürüdü.

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, burada yaptığı konuşmada, kulübün 51. yılını kutlayarak, bugün herkesin yeşil-beyaza olan aşkını haykırmak için bir araya geldiğini söyledi.

Giresunspor’un yeşil-beyaz bir özlem olduğunu dile getiren Sarıfakıoğulları, "Nasıl yağmur çamur demeyip peşinde koştuysak inşallah bundan sonra da devam edecek. Yensek de yenilsek de bu renklere gönül verdik, takıma destek veren herkesi kutluyorum." dedi.

Kulüp başkanı Bozbağ ise görevi devraldıkları 7 sene önceki durumla gelinen nokta arasında fark olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bu sadece benim yaptığım bir şey değil, tüm şehrin emeği var. Giresunlulara çok teşekkür ediyorum. Bu memleketin sevgiye, birlik beraberliğe ihtiyacı var. Son günlerde Giresunspor’u belli kesim çökertmeye çalışıyor ama dimdik ayaktayız. Bir kulüp aldığı netice ile değil arma ile sevilir, o yüzden diyorum ki Giresunspor’a hep beraber sahip çıkalım."
Karadeniz’de sadece Çaykur Rizespor ve Giresunspor’un mali açıdan ayakta olduğunu ifade eden Bozbağ, "Geri kalanlar borç içerisinde. Yaklaşık bir aydır UEFA yetkilileri inceleme yapıyor, UEFA lisansı için başvurduk. Giresunspor, Giresun’un gururu olmaya devam edecek." değerlendirmesinde bulundu.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu da 51 yılı geride bıraktıklarına işaret ederek, "Biz sadece Giresunspor şampiyonluğa giderken desteklemeyiz, başka takım destekleme ihtimalimiz yok. Bir takım daha var, Yeşilgiresun Belediyespor. Bu takıma da destek verilmelidir. Bu şehir sportif faaliyetler açısından en verimli şehir, nüfusa ve hacme göre büyük başarılar elde etmiş bulunuyoruz." diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ