MENÜ

Caner Erkin bir de ceza almasaydı!

Beşiktaş'ta rakipsiz olan tecrübeli futbolcu Caner Erkin, 20 maçta 7 asiste ulaştı ve tüm rakiplerini geride bıraktı. Caner'in performansı "Ah bir de ceza almasaydı" dedirtiyor.

Caner Erkin bir de ceza almasaydı!


Beşiktaş'ın eçen sezon kiraladığı ancak ağır sakatlığı nedeniyle faydalanamadığı, bu sezon ise bonservisiyle kadrosuna kattığı Caner Erkin, asist krallığında başa oynuyor. Aldığı 6 maçlık cezaya rağmen milli futbolcu, 7 asiste ulaştı. Akhisar karşısında ligdeki 20. sınavına çıkan, bunların 6'sında kulübeden gelen tecrübeli futbolcu, fişek lakabının da hakkını verdi. Caner, Enerjisiyle siyah beyazlıların kritik galibiyetinde büyük pay sahibi oldu.

EN YAKIN RAKİBİ CAİÇARA VE MARIANO

29 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'ta en çok gol pası veren oyuncu durumunda, aynı zamanda ligdeki kanat savunmacıları arasında da en yüksek asist sayısına sahip isim. Caner'in en büyük rakipleri 5'er asistli Başakşehirli Caiçara ve Galatasaraylı Mariano... Başakşehirli Clichy'nin de 4 asisti buluyor. Fenerbahçe'de Caner'in sayısına yaklaşabilen bir bek oyuncusu yok. İsmail ve Isla'nın 3'er gol pası buluyor.

Kaynak: Sözcü

Medel için Beşiktaş'a 10 milyon euro!


Şenol Güneş büyük hedefi açıkladı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ