MENÜ

10 puanlık fark kapandı! Uşak ateşle oynuyor

3. Lig 3. Grup’ta 6 hafta önce rakibinin 10 puan önünde lider olan Utaş Uşakspor, puan kayıpları ve Tarsus İdmanyurdu’nun da üst üste aldığı galibiyetlerin ardından puan farkını koruyamadı. Üç hafta kala fark 1’e indi.

10 puanlık fark kapandı! Uşak ateşle oynuyor

TFF 3. Lig 3. Grup 31. hafta maçında lider Utaş Uşakspor deplasmanda Tekirdağspor ile karşılaştı. Karşılaşma 2-2 berabere tamamlanırken, lider UTAŞ Uşakspor’un ikinci sıradaki takipçisi Tursus İdman Yurdu ile aradaki puan farkı 1’e indi. Maçtaki gol perdesi 30. dakikada açıldı. Konuk takım Uşakspor, Tayfur Emre’nin attığı golle zorlu deplasmanda öne geçmeyi başardı. Ancak golün sevinci yalnızca 1 dakika sürdü. Vedat, Tekirdağ adına beraberlik golünü 31. dakikada attı. 66’da Cihan ev sahibini öne geçirirken Uşak cephesinde bu gol şok etkisi yarattı.

Uzatmada gelen 1 puan


Kalan bölümde rakip kalede baskı kuran Uşakspor, süre daraldıkça en azından bir puan için yüklendi. Beklenen gol ise uzatmada geldi. 90+2’de Şahin, Uşakspor adına beraberlik golünü kaydetti. Ligin bitimine yalnızca 3 hafta kala bir önemli kayıp daha yaşayan Uşak, takipçisi Tarsus’un iştahını iyice kabarttı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ