MENÜ

Galatasaraylı yöneticiler, EuroLeague yöneticileriyle görüştü

Basketbolda gelecek sezon da 7DAYS EuroCup'ta mücadele edecek sarı-kırmızılı kulübün yetkilileri, EuroLeague yöneticileriyle bir araya geldi.

Galatasaraylı yöneticiler, EuroLeague yöneticileriyle görüştü

Basketbolda gelecek sezon 7DAYS EuroCup'ta mücadele edecek Galatasaray Odeabank’ta kulüp yöneticileri, EuroLeague yetkilileriyle bir toplantı yaptı.

Galatasaray Kulübünün internet sitesinde yapılan açıklamada, 7DAYS EuroCup'ta Darüşşafaka ile Lokomotiv Kuban arasında oynanan final maçı dolayısıyla İstanbul’a gelen EuroLeague yöneticilerinin, sarı-kırmızılı takımın sorumlularıyla bir araya geldiği bildirildi.

Toplantı öncesinde basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyeleri Ömer Cansever ve Erol Özmandıracı ile şube genel menajeri Ömer Yalçınkaya’nın, EuroLeague Başkanı ve Üst Yöneticisi Jordi Bertomeu ile 45 dakikalık bir görüşmede fikir alışverişinde bulunduğu kaydedildi.

EuroLeague yetkililerinin, Ömer Yalçınkaya ile gerçekleştirdiği toplantıda ise yeni sezonda takım sayısını artırmaya yönelik planlarını ve 7DAYS EuroCup'ın gelecek sezon planlanan takvimini paylaştığı vurgulandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ