MENÜ

Foto Adriano

Maç sonrası sahaya giren minik bir Beşiktaşlı, Pepe’ye doğru koşarken araya girmeye çalışan polisi Tosic durdurdu.

Foto Adriano

Maç sonrası sahaya giren minik bir Beşiktaşlı, Pepe’ye doğru koşarken araya girmeye çalışan polisi Tosic durdurdu. Pepe’den formasını alan siyah-beyazlı taraftar cep telefonunu Adriano’ya vererek fotoğraflarını çekmesini istedi. Küçük taraftarı kırmayan Adriano ikilinin fotoğrafını çekerken, Quaresma ve Caner bu ilginç olayı gülümseyerek izledi.

Karşılıklı marş
Maçın son bölümünde iki takım taraftarlarının tek bir ağızdan ‘İzmir Marşı’nı söylemesi dikkat çekti. Taraftarların birlikte söylediği ‘İzmir Marşı’ sonrası ‘Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa’ sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Quaresma 43 gün sonra
Kartal’da Ricardo Quaresma’nın forma hasreti Akhisar’da bitti. Fenerbahçe ile 1 Mart’ta oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasında kırmızı kart gören ve sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle 5 maç ceza alan Portekizli futbolcu 43 gün sonra siyah-beyazlı formayla sahaya çıktı.
Teknik Direktör Şenol Güneş, Jeremain Lens’i yedeğe çekerek Quaresma’ya 11’de forma verdi. Siyah-beyazlı futbolcu cezası nedeniyle ligdeki Trabzonspor (D), Gençlerbirliği, Başakşehir (D), Alanyaspor ve Göztepe maçlarında takımdaki yerini alamamıştı.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ