MENÜ

Akhisarsporlu Kadir Keleş: Türkiye'nin en iyisi Beşiktaş

Akhisarlı Kadir Keleş, maç sonunda, “Türkiye’nin en iyi takımına karşı oynadık. Sahada elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. İyi oynadılar ve kazandılar. Tebrik ediyorum” diyerek farklı kaybettikleri Beşiktaş’ı övdü.

Akhisarsporlu Kadir Keleş: Türkiye'nin en iyisi Beşiktaş

Akhisarspor’un tecrübeli sol kanat oyuncusu Kadir Keleş, Beşiktaş mücadelesinin ardından basın mensuplarıyla duygularını paylaştı. Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan ancak 36. dakikada yerini Paulo Henrique’ye bırakan Keleş, 3-0’lık farklı mağlubiyet sonrasında Siyah- Beyazlılar’a övgüler yağdırdı. Deneyimli oyuncu, “Türkiye’nin en iyi takımına karşı oynadık. Beşiktaş, gerçekten iyi bir takım. Sahada elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. İyi oynadılar ve kazandılar. Tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

‘Kupayı kazanıp...’


Türkiye Kupası’nda yarı final ikinci maçında Galatasaray’la oynayacakları karşılaşmayla ilgili olarak da konuşan Kadir Keleş, “Beşiktaş karşısında kazanmamız gerekiyordu ama olmadı. Artık bu karşılaşmayı geride bırakmamız lazım. Önümüzde Galatasaray’la oynayacağımız bir kupa karşılaşması var. O mücadeleyi kazanıp rahatlamak istiyoruz” sözlerini sarf etti.

Mustafa Yumlu soluğu Ricardo Quaresma'nın yanında aldı

Haberin Devamı
YORUM YAZ