MENÜ

Gençler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası başlıyor

Gençler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası, yarın Ağrı’da başlayacak.

Gençler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası başlıyor

Gençler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası, yarın Ağrı’da başlayacak.

Şampiyonaya için Ağrı’ya gelen Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, müsabakaların yapılacağı 2 bin 500 kişilik salondaki çalışmaları inceledi.

Taşpınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ağrı’da ilk defa şampiyona düzenlemenin heyecanını yaşadıkları belirterek, şunları kaydetti:

"Yarın yarışmamız başlıyor. 500 civarında sporcu olmak üzere 600’ün üzerinde kişiyi Ağrı misafir ediyor. İnşallah sporcularımız burada yarışarak tecrübelerini arttıracaklar. Bir yandan da milli takım kamplarımız devam ediyor. Uzak olmasına rağmen büyük bir mutlulukla buraya geldik. Bir sosyal sorumluluk projesi olarak da buna baktık. Çok mutluyuz. Önümüzdeki yıllarda da yine gelir yarışma yaparız ve umuyorum ki diğer branşlar da bunu örnek alır."

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp ise yeni yapılan salonu teslim aldıktan sonra bütün federasyonlarla iletişime geçtiklerini, ilk olumlu cevabın Türkiye Halter Federasyonundan geldiğini anlatarak, şöyle konuştu:

"Biz çok mutlu olduk. İnşallah bundan sonra ilimizde ulusal ve uluslararası organizasyonlar da olur. Ağrı ilinin terörle hiçbir alakasının olmadığını, olan olayların şehrin dışında uzak dağlarda olduğunu söylüyoruz. Burası güvenlik açısından İstanbul’dan, Ankara’dan daha güvenli. Güvenle bütün kulüp ve takımlarımız buraya gelebilir."

Haberin Devamı
YORUM YAZ