MENÜ

Survivor Funda kimdir? Funda Alkayış kaç yaşında, nereli?

Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu. Yapılan halk oylaması sonrası adaya ve hayallerine veda eden isim Funda oldu. Peki, Funda Alkayış kimdir, kaç yaşında, nereli? Detaylar haberimizde...

Survivor Funda kimdir? Funda Alkayış kaç yaşında, nereli?

Kick Boks sporu ile uğraşan Funda Alkayış Survivor'da adaya veda eden isim oldu. 27 defa Türkiye Şampiyonu ve 2 defa Dünya Şampiyonu olan Funda Alkayış kimdir Survivor takipçileri tarafından merak ediliyor. Peki, Funda Alkayış kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli?

Funda Alkayış kimdir?

Funda Diken Alkayış, 1987 yılında Mersin’de doğmuştur. Eğitimini Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda tamamlamıştır. 2009 yılında zayıflama amacıyla spora başlayan Funda Diken Alkayış; daha sonra sporu hayatına dahil etmiş ve Kick Boks, Muay-Thai ve Wushu spor dallarıyla uğraşmaktadır.

Ali Alkayış ile evlidir. Funda Alkayış, spora ilk başladığında ailesinin karşı olduğunu bunun nedeninin ise vücudunun morarmış olmasını gösteriyor. Ancak bu spordan vazgeçmediğini inat ettiğini ve başarılı olduğunu belirtmiştir. Kickboksu erkek sporu olarak görmediğini bir çok kadın sporcunun erkek sporcudan başarılı olduğunu belirtmiştir. Bir sporda başarılı olmak için istemenin ve kazanmaya olan inancın önemli olduğunu belirtmiştir. Dünya Şampiyonu olan ve ülkemize 2 altın madalya getirmiştir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ