MENÜ

Antalyaspor Başkanı'ndan gündemi sarsacak Eto'o iddiası!

Antalyaspor Asbaşkan Şefik Öz, devre arasında takımdan ayrılarak Atiker Konyaspor'a imza atan Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o hakkında şoke edecek bir iddiada bulundu. Şefik Öz, Samuel Eto'o'nun Atiker Konyaspor ile oynanacak kritik maç öncesi Antalyaspor'daki eski takım arkadaşlarını telefonla aradığı şeklinde dedikodular olduğunu belirtti.

Antalyaspor Başkanı'ndan gündemi sarsacak Eto'o iddiası!

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Antalyaspor’un sahasında Atiker Konyaspor ile oynayacağı ve düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşma öncesi Samuel Eto’o hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Antalyaspor Asbaşkanı Şefik Öz, Koza TV’de yayınlanan ‘Kale çizgisi’ adlı programa katılan Şefik Öz, Samuel Eto’o’nun eski takım arkadaşlarını telefonla arayarak akıllarını çelmeye çalıştığı şeklinde dedikodular dolandığını söyledi.

Samuel Eto’o’nun, Antalyaspor’da sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncuları aradığını ve Atiker Konyaspor’a transfer olabileceklerini söylediği şeklinde birçok dedikodu dolandığının altını çizen Şefik Öz, şunları söyledi:

Volkan Şen: "Antalyaspor maçı çok kritik"

Samuel Eto'o'nun eski takım arkadaşlarını arayarak akıllarını çeldiğine inanmak istemiyoruz ama böyle bir dedikodu dolaşıyor. Bu konuyla ilgili bugün 50’ye yakın telefon geldi. Konyaspor yönetimi de böyle bir maçtan önce böyle şeyler olsun istemez. Bu durumu bazı menajerler manipüle edebilir, ancak Eto’o’ya böyle bir şey yakışmaz. Hangi futbolcuları aradığıyla ilgili bilgimiz yok, bu durumu futbolcularımıza da sormayacağız. Böyle bir telefon gelmişse dahi futbolcularımız gereken yanıtı vermiştir.

"Samuel Eto'o, Antalyasporlu futbolcuların Atiker Konyaspor'a karşı rahat bir şekilde maça çıkmasını istemiş olabilir mi?” yönündeki soruya da yanıt veren Şefik Öz, “Eto’o’nun böylesine ahlaksız bir teklifte bulunabileceğini düşünmek dahi istemiyorum” diye konuştu.

Hamza Hamzaoğlu: Her maça galibiyet için çıkıyoruz

Haberin Devamı
YORUM YAZ