MENÜ

Alper Uludağ, Galatasaray'ı yıkan golü anlattı: Öylesine koştum!

Başarılı sol bek, “Artık maçın sonuydu. En azından Feghouli artık üzerime gelmesin, bindireyim de biraz daha yorulsun diyerek çıktım. Zaten Manu öyle pozisyonlarda kendisi gider, pek pas vermez ama top gelince tavana vurmak geldi içimden” dedi.

Alper Uludağ, Galatasaray'ı yıkan golü anlattı: Öylesine koştum!

Süper Lig'de haftanın en flaş sonucuna imza atan Gençlerbirliği’nde uzatmada attığı golle maçın kahramanı olan Alper Uludağ, Lig Radyo’da editörümüz Ömer Necati Albayrak’ın hazırlayıp sunduğu Mixed Zone, programına özel açıklamalarda bulundu. Çok önemli bir maç kazandıklarını ifade eden başarılı sol bek, attığı golü ise şu sözlerle anlattı: Galatasaray’ın her oyuncusu yıldız. Böyle bir takıma karşı çok iyi savunma yaptık. Gol pozisyonundan önce orta sahaya yakındım. Feghouli artık üzerime gelsin, biraz daha yorulsun diye son bir bindirme yapayım dedim. Öylesine koştum. Zaten Manu o tür pozisyonlarda kendisi gitmek ister, pas vermeyi pek sevmez. Ancak bu kez verdi.”

‘Muslera kendisini küçülttü’

Muslera yerden vuracağımı düşünerek eğildi ve kendisini küçülttü. Onu öyle görünce tavana doğru vurmak istedim. Ortaya çok güzel bir gol çıktı. Bu galibiyet Gençlerbirliği için çok önemliydi. Kalan maçlarda da aynı inançla sahada olacağız.”

Igor Tudor mu, Fatih Terim mi? Kim kaç maçta ne kadar puan topladı?

Haberin Devamı
YORUM YAZ