MENÜ

Acun Ilıcalı açıkladı! Kim gitti survivor! Survivor kim elendi?

Survivor'da haftalar geçtikçe heyecan artıyor. Bu hafta dokunulmazlık oyununu yine Survivor Gönüllüler takımı kaybetti. Yağmur, Cumali ve Funda eleme adayları arasındaydı. İşte bu 3 isimden biri daha Survivor'a veda etti. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı açıkladı! Kim gitti survivor! Survivor kim elendi?

Survivor'da rekabet ve tansiyon gün geçtikçe artıyor. İkinci Dokunulmazlık oyununda yine ünlüler takımı resmen şov yaptı. Gönüllüler takımı talihsizliğini yenemedi. Gönüllüler takımından elemeye 3 isim çıktı, Funda, Cumali ve Yağmur eleme potasında olan isimler oldu. Ünlüller takımı yarışmaya yine ağırlığını koydu. Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu kaybetti. Artık haftada iki kere oynanacak olan dokunulmazlık oyunu farklı bir önem taşımaya başladı. Adaya ve hayallerine hangi yarışmacı veda eden eden isim ise yapılan halk oylaması sonrası belli oldu.

Survivor'da kim elendi?

Survivor'ın 9 Nisan'da yayınlanan bölümünde adaya veda eden isim belli oldu. Gönüllüler takımında Yağmur, Cumali ve Funda üçlüsünden yapılan halk oylaması sonrası adaya veda eden isim Funda oldu.


Survivor Funda kimdir? Funda Alkayış kaç yaşında, nereli?


Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Baraka ve yemek ödülünde tam bir takım oyunu izledik. Takımlar her oyun için 3 yarışmacı çıkardı. Baştan sona kadar başa baş bir oyun sergilendi. Oyun sonunda gülen taraf yine Ünlüler oldu. Gönüllüler makus talihini yine yenemedi.

'Anıl'dan görünce ne kadar doğru olduğumu anladım'

Anıl hakkında sert yorumlarda bulunan Hakan Hatipoğlu, 'Anıl, Damla, Hilmi Cem ve Murat'a yaranabilmek için buradan sahile suları, kokonatlar koşarak götürüyor. Biz 60 gündür aynı
Anıl'ın yarışmanın en büyük favorilerinden biri olduğuna dikkat çeken Hakan, 'Anıl bu yarışmanın en büyük favorilerindendi. Şimdi ne oldu? Sinek ikili olacaksın böyle olunca. Anıl'ın bu davranışlarını doğru bulmuyorum. Ben 60 gündür beklediğim arkadaşlığı, burada iki gündür olan arkadaşlara Anıl'dan görünce ne kadar doğru olduğumu anladım' ifadelerini kullandı.


Acun Ilıcalı açıkladı Kim gitti survivor Survivor kim elendi



'Anıl taraf olmamı isterse kabul etmem'

Survivor Gönüllüler'de Anıl ile arkadaşlık kurmalarını değerlendiren Hilmi Cem, 'Anıl bu adada yalnız kalmış. Biz gelince bizimle arkadaş oldu, vakit geçirmeye başladı.Bizim geldiğimiz için çok mutlu olduğunu söyledi. Anıl bizimle birlikte bu yolu yürümeye çalışacak. Ama yarın öbür gün Hakan'la sert bir tartışma içine girer ve benim de taraf olmamı isterse, kusura bakmasın kimsenin tarafı olamam.' dedi.

Acun Ilıcalı açıkladı Kim gitti survivor Survivor kim elendi



'Yeni gelenlerle kafamız uyuştu'

Takıma yeni gelen Murat, Damla ve Hilmi Cem'le yakınlaşmalarını anlatan Anıl ise, 'Benim kimseyle arkadaşlığım mesafem değişmedi. Herkesle aynıyım. Yeni gelen
arkadaşlar belki benimle kafa olarak aynılar. Aramızda bir elektrik tuttu. Benimle arkadaşlık kurmak istemiş olabililer. Ama bu kutuplaşmanın habercisi değil.' şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı açıkladı Kim gitti survivor Survivor kim elendi



'Onu tanıdığım için mutluyum'

Yeni takımına adapte olmaya çalışan Hilmi Cem, başlarda Hakan'a karşı ön yargılı olduğunu ancak tanıdıkça ısındığını söyledi. Hakan'ı tanımaktan dolayı gayet mutlu olduğunu söyleyen Hilmi Cem, 'Hakan hakkında ön yargılı geldim. Hakan hakkında söyleyen çok fazla şey vardı. Çok şey konuşuluyordu. Tanımaya başladım Hakan'ı ve aslında öyle biri değil. O denli gösterilecek bir insan değil. Onu tanıdığım için gayet mutluyum.' şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı açıkladı Kim gitti survivor Survivor kim elendi



Elif sakatlandı

3'lü kadın mücadelesinde zor parkurda ağır arabayı çekmekte güçlük çeken Elif bir an demiri elinden kaçırınca kafasına sert bir darbe aldı. Bir anda yere yığılan Elif'e ağlama krizine girerken ilk müdahaleyi Doktor Metin Kuş yaptı. Başarılı yarışmacı daha sonra mücadeleye kaldığı yerden devam etti.

Baraka oyununda değişiklik

Acun Ilıcalı, baraka oyunu öncesi oyundaki değişiklikler hakkında yarışmacılara bilgi verdi... Yarışmacılar artık zaman zaman bire bir zaman zamansa takım halinde karşı karşıya gelecekler.

Survivor'da kim hangi takımda?

Gönüllüler Takımı:
Nagihan Karadere, Hilmi Cem İntepe, Murat Ceylan, Damla Can, Anıl Berk Baki, Cumali Akgül, Funda Alkayış, Birsen Bekgöz , Yağmur Banda, Hakan Hatipoğlu

Acun Ilıcalı açıkladı Kim gitti survivor Survivor kim elendi



Ünlüler Takımı: Mustafa Kemal Kurt, Ümit Karan, Turabi Çamkıran, Adem Kılıçcı, Yiğit Dikmen, Berna Canbeldek, Elif Şadoğlu, Merve Aydın, Sahra Işık ve Sema Aydemir

Acun Ilıcalı açıkladı Kim gitti survivor Survivor kim elendi

Haberin Devamı
YORUM YAZ