MENÜ

Kriteryum Bisiklet Yarışları'nın ilk etabı koşuldu

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Trabzon’da düzenlenen Kriteryum Bisiklet Yarışları'nın ilk etabı koşuldu.

Kriteryum Bisiklet Yarışları'nın ilk etabı koşuldu

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Kriteryum Bisiklet Yarışları’nın ilk etabı Trabzon’un Sürmene ilçesinde gerçekleştirildi.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde, Trabzon Valiliği, Sürmene Kaymakamlığı ve Sürmene Belediyesinin de desteğiyle organize edilen yarış, ilçe merkezinde yapıldı.

Toplam 6 kategoride gerçekleştirilen yarışlara, 25 ilden 420 sporcu katıldı.

Yarışların startını veren Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon’un spor altyapısı bakımından güçlü bir il olduğunu söyledi.
Yavuz, sporun her dalının Trabzon’da yapılabileceğine dikkati çekerek, "Böyle bir organizasyonun Trabzon’da yapılmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. Sporcularımıza da başarılar diliyorum." dedi.

Yarışları, Vali Yavuz’un yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Sürmene Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün de takip etti.

Öte yandan, yarışların ikinci etabı ise yarın Ortahisar ilçesinden başlayarak, Akçaabat ilçesine bağlı Akçatepe’de tamamlanacak Kron-Trabzon Yol Bisikleti ile devam edecek.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ