MENÜ

Galatasaraylı Mariano: ‘Formayı gördüm, pası verdim'

Trabzonspor maçında Feghouli’ye yaptığı nefis asisti anlatan Mariano, “Pozisyon çok çabuk gelişti. Sarı-Kırmızılı formayı gördüm, kim olduğunu bilmiyordum. Sadece doğru pas verdim. Ardından Feghouli de golü attı” dedi.

Galatasaraylı Mariano: ‘Formayı gördüm, pası verdim'



Galatasaray'ın Brezilyalı sağ beki Mariano, dünkü idman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Trabzonspor’u 2-1 yendikleri karşılaşmada ilk golün asistini yapan Brezilyalı futbolcu, pozisyona ilişkin, “İlk golde pas verdim. Pozisyon çok çabuk gelişti. Sarı-Kırmızılı formayı gördüm. Kim olduğunu bilmiyordum. Sadece Sarı- Kırmızılı oyuncuya doğru pas verdim. Ardından Feghouli de golü attı. Trabzonspor’a karşı çok önemli bir 3 puan aldığımızı düşünüyorum” diye konuştu.

‘Her maçımız final gibi’

Ligde kalan 7 maça çok iyi odaklanmaları gerektiğini belirten 31 yaşındaki futbolcu, “Artık ne kadar önemli bir sürece girdiğimizin farkındayız. Her maça final gözüyle bakıyoruz. Maç maç düşünüyoruz. Hepimizin tek amacı sezon sonunda mutlu sona ulaşmak. Bunun için en iyi şekilde çalışarak işimize odaklanmalıyız” ifadelerini kullandı.

‘Onlardan bir adım öndeyiz’

Galatasaray’ın yanı sıra Başakşehir, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin şampiyonluk yarışı içinde yer almasını değerlendiren Sambacı, “İlk sezonumda böyle bir şeyin yaşanması güzel. Şampiyonluğa aday 4 takım var. Hepsi mücadele ediyor ama biz puan olarak onlardan bir adım daha öndeyiz. Kalan maçları tek tek düşünerek şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

‘Linnes’le güzel bir ilişkimiz var’

Son maçtaki formunun, Linnes’le girdiği forma rekabetiyle alakalı olup olmadığı sorulan Mariano, “Linnes ile aramızda saygı ve sevgiye dayalı çok güzel bir ilişki var. İkimizin de amacı, Galatasaray formasını en iyi şekilde giymek ve başarıyla mücadele edebilmek. Ben de oynasam, o da forma giyse birbirimize saygı duyup takım için en iyisini vermeye çalışıyoruz. Performansımızın artmasında sadece ikimizin değil tüm takımın ve teknik ekibin çok payı var” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ