MENÜ

Soldado: Hepimiz keyifg aldık

Soldado, Kayserispor maçındaki performansın devam etmesi halinde güzel bir sezon sonunun kendilerini beklediğini söyledi.

Soldado: Hepimiz keyifg aldık

Milliyet Gazetesi'nden Senad Ok'un haberine göre; Fenerbahçe’nin İspanyol golcüsü, “Futbolcular olarak sahada bulunmaktan keyif duyduğumuz bir karşılaşmaydı. Yaptığımız işten keyif alırsak sonuç da doğal bir şekilde ortaya çıkıyor. Önümüzdeki yedi final haftasında hep böyle olmalıyız. Bu maçtaki görüntüyü diğer maçlara da yansıtmalıyız” ifadelerini kullandı.

Kayserispor maçında attığı iki golle hem galibiyette önemli pay sahibi olan, hem de moral depolayan Fenerbahçe’nin tecrübeli golcüsü Roberto Soldado karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada kalan haftaların önemine dikkat çekti.

İspanyol oyuncu, “Maçın ilk dakikasından itibaren çok istekli bir görüntü sergiledik. Kendi futbolumuzu sahaya güzel bir şekilde yansıtmayı başardık. Futbolcular olarak sahada olmaktan keyif duyduğumuz bir akşamdı. Yaptığımız işten keyif alırsak sonuç da doğal bir şekilde ortaya çıkıyor. Rakibimizin bir sistem değişikliği vardı, bunun avantajını iyi bir şekilde kullanmayı başardık, tamamen maçı biz kontrol ettik. Ön tarafta etkiliydik, istediğimiz pozisyonlara girdik ve golle sonuçlandırdık” dedi.

Soldado, önlerinde çok önemli yedi maç bulunduğunu söyleyerek, “Yedi final haftasında Kayseri maçındaki gibi olmalıyız. Bu maçtaki görüntüyü diğer maçlara da yansıtmalıyız. Bizim tek yapabileceğimiz şey 7 maçın tamamından galibiyetle ayrılmak. Tek çare bu. Bunun dışında başka düşüncemiz yok. Şampiyonluk yarışı elimizde değil artık. Ama elimizde olan tek şey var kendi maçlarımızı kazanmak. Yeterince puan kaybettik. O puan kayıplarını bu 7 finali kazanarak telafi edebileceğimize inanıyoruz. Kayseri maçındaki gibi olmalıyız. Bu maçtaki görüntüyü diğer maçlara da yansıtmalıyız. Ondan sonra rakiplerimizin sonuçlarının bizim lehimize olmasını beklemekten başka bir çaremiz olmayacak. Özellikle kendi sahamızda seyircilerimizin desteğine çok ihtiyacımız olacak. İç saha performansını daha yukarıya taşıyarak onların desteğiyle güzel bir sezon sonu getirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ