MENÜ

Ankaragücü ve Başkan Mehmet Yiğiner PFDK'ya sevk edildi

MKE Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner ve futbolcu Alihan Kubalas, Denizlispor maçından sonra Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

Ankaragücü ve Başkan Mehmet Yiğiner PFDK'ya sevk edildi

Spor Toto 1. Lig’in 29. hafta karşılaşmasında Denizlispor ile MKE Ankaragücü arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısının uzatma dakikalarında protokol tribünün kavga çıkmış, kavga sonrası Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Bu maçta MKE Ankaragücü takımı, taraftarların sebep olduğu saha olayları ve çirkin tezahürat nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

Başkan Yiğiner de PFDK’ya sevk edildi

MKE Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner de Denizlispor maçındaki "Saldırıları" nedeniyle ve kulübün futbolcusu Alihan Kubalas'ta "Sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle PFDK’ya sevk edildi. Başkan ve futbolcu Kubalas ile birlikte 10 kişi PFDK’ya sevk edildi. Kulüpte idareci görevinde bulunan, Levent Yılmaz, Murat Ağçabay, Tuna Yılmaz ve Emrah Yıldız ile birlikte kulübün antrenörü Osman Zeki Korkmaz, kulübün görevlilerinden Kemal Çorum ve Burhan Cabir Uzun ayrıca, kulübün atletik performans uzmanı Gökhan Kandemir de PFDK’ya sevk edilen isimler arasında yer aldı.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ