MENÜ

Ahmet Karayılmaz: “Bu şehrin çocukları Samsunsporludur”

Samsunspor Kayyum Başkanı ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, “Bu şehrin çocukları Samsunsporludur” dedi.

Ahmet Karayılmaz: “Bu şehrin çocukları Samsunsporludur”

Samsun Maarif Hareketi kapsamında değerler eğitimi çalışmasıyla Samsunspor sevgisi ve marka değerini öğrenciler arasında yaygınlaştırmak amacıyla, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda “Bu şehrin çocukları Samsunsporludur” etkinliği düzenlendi.

Proje kapsamında eski Samsunsporlu yönetici ve futbolcularında katıldığı organizasyonda asıl amacın minik öğrencilere Samsunspor sevgisini aşılamak olduğunu belirten Karayılmaz, “Çocuklarımız ve gençlerimizin Samsunspor sevdasıyla büyümeleri, onların gerçekten bir Samsunlu olma yolunda önemli bir adım olduğunu düşünüyorum. Bu şehrin çocukları Samsunsporludur diyoruz. O yönüyle bugün burada bulunan minik öğrencilerimiz ve sevgili gençlerimizi tebrik ediyorum. Takımlarına sahip çıkıyorlar. Tabii ki Samsunsporlu olmak hep başarıları alkışlayarak olmayacak. Zaman zaman sıkıntılar olabilir, mağlubiyetler yaşanabilir ama takım tutmak, taraftar olmak her zaman o takımın yanında olmakla ölçülür” diye konuştu.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ