MENÜ

Kim elendi survivor? İşte Survivor'da yeni takımlar! Survivor'da kim elendi?

Survivor'da tarihi bir değişiklik meydana geldi. All Star ve Gönüllüler takımları yeniden kurulurken Acun Ilıcalı yeni takımları da açıkladı. Bu arada dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kaybetmişti. Bu nedenle Survivor'da 1 kişi adaya veda etti. Birsen, Nevin, Yağmur üçlüsünden adaya veda eden isim Nevin Yanıt oldu.

Kim elendi survivor? İşte Survivor'da yeni takımlar! Survivor'da kim elendi?


Survivor'ın sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı, Gönüllüler takımında yer alan Batuhan Buğra Eruygun'un Survivor şartlarını kaldıramadığını ve yarışmadan ayrıldığını açıkladı. Acun Ilıcalı, bu açıklanmanın yanı sıra çarpıcı bir açıklamaya daha imza attı. Ilıcalı, takımlar arasındaki dengesizlik nedeniyle All Star - Gönüllüler konseptinin bittiğini açıkladı. Acun Ilıcalı: "All Star & Gönüllüler konsepti bitmiştir. Yeni bir konseptle devam ediyorum All Star All Star'a karşı. Yani başlangıçtaki 12 All Star yarışmacısını şimdi 11 kaldı. 6-5 farklı takımlara böleceğiz. Yarın kimin hangi takımda olduğunu öğreneceksiniz. Şunu açıkca söylüyorum. Bu konsepte All Star Gönüllüleri yenmiştir. Artık denk takımlar istiyoruz" dedi.

Bu gece yapılan ada konseyinde adaya veda eden isim belli olurken, Acun Ilıcalı yeni takımları da açıkladı.

Survivor yarışmacılarında büyük değişim! İşte son halleri...

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor 1 nisan akşamı dokunulmazlık oyununu kazanan All Star takımı konseye rahat giderken, Gönüllüler takımında 3 kişi konsey yolunu tuttu. Birsen, Nevin, Yağmur üçlüsünden yapılan halk oylaması sonrası adaya veda eden isim Nevin Yanıt oldu.

Survivor'da elenen Nevin Yanıt kimdir? Nevin Yanıt nereli, kaç yaşında?

SURVİVOR'DA YENİ TAKIMLAR NASIL?

Hakan, Nagihan, Hilmi Cem, Murat, Damla, Anıl, Cumali, Funda, Birsen, Yağmur


Mustafa Kemal, Ümit Karan, Turabi, Adem, Yiğit, Sema, Berna, Elif, Merve, Sahra

SURVİVOR BATUHAN NEDEN ELENDİ?


Programa sonradan katılan isimler arasında olan Batuhan’ın adaya vedasıyla ilgili beklenmedik bir açıklama yapan Ilıcalı, yarışmacının neden konseyde olmadığını arkadaşlarıyla paylaştı. Batuhan’ın kendilerine yarışmaya devam edemeyecek durumda olduğunu ve ayrılmak istediğini ifade eden Ilıcalı, programda her iki takımın yarışmacılarının kararlarının esas olduğunun altını çizdi. Batuhan’ın kendilerine böyle bir istekle gelmesinin ardından aralarında yaptıkları kısa değerlendirmede bulunan ekip Batuhan’ın Survivor’dan ayrılma talebini kabul ettiklerini belirtti.

ALL STAR TAKIMI NEDEN AYRILIYOR?

Adada dokunulmazlığı sürekli olarak All Star takımının kazanması yeni kararların alınmasına neden oldu. Bundan sonra All Starların All Starlara karşı yarışacaklarını açıklayan Ilıcalı ünlüler takımının 6-5 olmak üzere iki takıma dağıtılacağının altını çizdi. Gönüllülerde kalan 9 kişi de bu 6 ve 5 olmak üzere ikiye ayrılan takımlara dağıtılacak. Bu sayede oluşacak olan yeni takımların birinde 6 All Star 4 gönüllü diğerinde ise 5 All Star 5 gönüllü yarışmacı olacak. Yarışmanın birincisi olacak olan All Star’ın tüm bu değişikliklerin üstesinden gelebilecek bir kişi olacağını belirten Ilıcalı yeni değişikliğin dolayısıyla bu ismi etkilemeyeceğini ifade etti.

İstanbul Çeyrek Altın fiyatı - 22 ayar bilezik fiyatı

SEMA GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

All star takımından Sema, Acun'un açıklamalarından sonra gözyaşlarına engel olamadı.

Kim elendi survivor İşte Survivorda yeni takımlar Survivorda kim elendi



Sahra şaşkınlığını gizleyemedi

Acun Ilıcalı'nın şoke eden açıklamalarından sonra all star takımından Sahra, şaşkınlığını gizleyemedi bir süre boyunca elleri yüzünde donakalan yarışmacı kendine gelmekte zorlandı.

Kim elendi survivor İşte Survivorda yeni takımlar Survivorda kim elendi




SURVİVOR BİRSEN BEKGÖZ KİMDİR?

1980 Berlin doğumlu olan Birsen için yapılan açıklama ise şöyle; Kısa mesafe koşucusu olan Birsen Bekgöz; 204-2005 yıllarında 200 metrede, 2004-2006 yıllarında 400 metre engellide, 2010-2013 yıllarından 400 metre engelli yarışlarında zirvede yer edinmiştir. 2004 yılında düzenlenen 400 metre engelli Cezmi Or Kupası’nda altın madalya, 2005 Akdeniz Oyunları’nda 4×400 bayrak yarışında bronz madalya kazanmıştır. İslam Oyunları’nda 4×100 metre bayrak takımında altın, 4×400 metre bayrak takımında ise gümüş madalya almıştır.

SURVİVOR YAĞMUR BANDA KİMDİR?

20 yaşında olan güzel yarışmacı tekvando alanında Türkiye’yi çeşitli platformlarda temsil etti. Düzenli olarak dövüş yaptığı ifade eden Yağmur Banda, milli tekvandocu olduğunu dile getirdi. Bir süredir yarışma için hazırlıklarını devam ettirdiğini söyleyen Banda, program nedeniyle dövüşlere şimdilik ara verdiğini belirtti. Yarışma ağırlıklı antrenmanlara ağırlık verdiğini söyleyen Banda, kendi çalışma düzeni içerisinde olan antrenmanların dışına çıkmak durumunda kaldığını ifade etti. Program öncesi “Genç yaşta nasıl şampiyon olunur, onu göstermek için buradayım” diyen Banda’nın performansının nasıl olacağı ise önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak.

SURVİVOR NEVİN YANIT KİMDİR?

16 Şubat 1986 yılında dünyaya gelmiş Türk atlet. Nevin Yanıt, kariyerine 2006 yılında başladı. Kısa mesafe koşan Nevin Yanıt, Fenerbahçe Spor Kulübü'nde mücadele etti. 2006 Türkiye Üniversitelerarası Atletizm Şampiyonası'nda 100 metre ve 100 metre engellide altın madalya kazandı. Avrupa şampiyonu İspanyol Gloria Alozie'yi de geçerek altın madalyanın sahibi oldu; böylece Esen Kızıldağ'a ait 100 metre bayanlar engelli yarışı Türkiye rekorunu kırarak eline geçirdi ve 100 metre engelli mesafesini 13 saniyenin altında koşan ilk Türk atlet oldu. 60 metre engelli ve 100 metre koşularında da başarılı olan Yanıt'ın asıl başarılı olduğu branş 100 metre engelli yarışlarıdır. 2010 Avrupa Takımlar Birinci Lig Atletizm Şampiyonası'ndaki 100 metre engelli koşusunda 12.74 saniyelik derecesiyle kendine ait rekoru kırarak, dünya şampiyonu İrlandalı Derval Orourke'un önünde şampiyon oldu. 2012 Londra Olimpiyatları'nda Türkiye rekoru kırarak ikinci oldu. Yanıt, 100 metre engelli final koşusunda yine 12.58 saniyelik derecesiyle 5. oldu. Fakat aldığı doping cezası nedeniyle bu dereceleri iptal edildi.

ÜMİT KARAN-HAKAN HATİPOĞLU GERGİNLİĞİ

Ünlüler ve Gönüllüler arasında krizin giderek büyüdüğü görülüyor. Hakan Hatipoğlu'nun All Star yarışmacısı Ümit Karan'a, "Karşımıza hazır çıksınlar. Çünkü yarın gördüğünüz gönüllüler bugüne kadarki olan gönüllüler kadar olmayacaktır. Takıma anlatırsan sevinirim" demesi All Star ekibini adeta çıldırttı.

Kim elendi survivor İşte Survivorda yeni takımlar Survivorda kim elendi



SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI

Acun Ilıcalı'nun sunuculuğunu yaptığı Survivor 2018 dokunulmazlık oyununu kazanan All Star oldu. Adrenalin tavan yaptığı yarışma programı bu akşam TV8 ekranlarında saat:20.00'da izleyicisi
ile buluştu.

ÜMİT KARAN: SENİN YAPTIĞIN GİDER BENİM HOŞUMA GİDER

Kamera karşısına geçen Ümit Karan, Hakan Hatioplu'nun ayarına, "Onun yaptığı gider benim hoşuma gider" diyerek ti'ye aldı.

SURVİVOR 2018 SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Survivor 2018'de All Star ile Gönüllüler takımı her şeylerini vererek kıran kırana yarışıyor. Bu hafta All Star yine performansını konuşturdu. Gönüllüler takımında Nagihan gerginliği var. Hakan, Nagihan hakkında bomba gibi açıklamalarda bulundu.

Kim elendi survivor İşte Survivorda yeni takımlar Survivorda kim elendi


Survivor, bütün hızıyla devam ediyor. All Star hala yarışmalarda önde giderken Gönüllüler zaman zaman oyun almayı başarıyor. Bu hafta All Star takımından Gönüllüler takımına geçen Nagihan ile ilgili Gönüllüler’de tartışma çıktı. Hakan “Nagihan ağzına fermuar çekse şampiyon olur” dedi. Funda ise “Çok konuşuyor Allah bize sabır versin” dedi. Cumali’den de Nagihan’a tepki gecikmedi. İşte Survivor son bölüm özeti ve bütün ayrıntılar…

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Acun Ilıcalı, çocuğu olan yarışmacıların çocukları ile telefon görüşmesi yapacaklarına dair söz vermişti. Birsen, Cumali, Sema, Ümit ve Nagihan çocukları ile telefonda konuşurken duygusal anlar yaşandı.

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'da dokunulmazlık oyunu sonrası iki takım ada konseyine çıktılar. Oyunu kaybeden Gönüllüler olunca takım, 3 kişinin ismini belirleyecek ve yarınki eleme konseyinde bir kişi yarışmaya veda edecek. Fakat henüz eleme adayları belli değil. Gecenin sonunda gönderilmesi istenen adaylar haberimizde olacak.

Kim elendi survivor İşte Survivorda yeni takımlar Survivorda kim elendi



"HER ŞEYE ALINIYORSUN"

Dokunulmazlık oyununda bir müsabakada Murat ile Cumali karşı karşıya geldi. Yarışma esnasında Cumali bayağı bir geride kalınca Hakan, kenardan takım arkadaşına tepki gösterdi. Cumali "Bir daha beni oyuna çıkarma ağabey" deyince Hakan ise "Her şeye alınıyorsun Cumali" diye karşılık verdi.

"GÖNÜLLÜLERİ YERE SERDİK"

Dokunulmazlık oyunu öncesi Turabi, Gönüllüler takımı için yorum yaptı. Başarılı bir performans sergileyip farklı sevinç gösterileriyle ilgi çeken Turabi "Sağlı sollu darbelerle Gönüllüleri yere serdik" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ