MENÜ

Rıza Çalımbay: 1 puan değil 3 puan için!

Rıza hocanın İstanbul’dan puan kaybıyla dönmeye niyeti yok. Tecrübeli teknik adam, oyuncularıyla yaptığı son toplantıda, “Kendi oyunumuzdan ödün vermeyeceğiz. Hedefimiz galibiyet, kazanacağınızdan şüphemiz yok” dedi.

Rıza Çalımbay: 1 puan değil 3 puan için!

Akhisar ve Malatya maçlarını kazanarak milli araya moralli giren Trabzonspor, Galatasaray karşısında galibiyet serisine yeni bir halka daha eklemeyi hedefliyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay, milli arada Sarı-Kırmızılılar’ı ezberlerken, tüm planlarını galibiyet üzerine yaptı. Aslan’a sahasında ilk yenilgisini tattırmayı amaçlayan 55 yaşındaki teknik adam, son idmanda oyuncularıyla yaptığı toplantıda “Maç boyunca önde baskı kurmalıyız. Kendi oyunumuzdan ödün vermemeli ve atmosferden etkilenmemeliyiz. Skor ne olursa olsun, sakin kaldığınız takdirde kazanacağınızdan şüphem yok. Sizlere güveniyorum” diye konuştu.

Fatih Terim: Kazanmak yetmez fark istiyorum

‘Emekler boşa gitmeyecek’

Başta takım kaptanları Onur ve Burak olmak üzere tüm futbolcular da zafer yemini etti. Teknik ekibe galibiyet sözü veren oyuncular, “Sezon başından bu yana büyük bir emek harcıyoruz. Bu emeklerin boşa gitmemesi için kazanacağız. İstanbul’da alacağımız galibiyetle camianın yüzünü güldüreceğiz” dediler.

Puan farkı kaç oldu? İşte Süper Lig puan durumu

Haberin Devamı
YORUM YAZ