MENÜ

Osmaniye'de Off-Road şenliği heyecanı

Osmaniye Belediyesi ve Osmaniye Off-Road Kulübü'nün birlikte düzenlediği 4’üncü Off-Road Şenlikleri 8 Nisan Pazar günü yapılacak.

Osmaniye'de Off-Road şenliği heyecanı

Osmaniye Off-Road Kulübü ile Osmaniye Belediyesi işbirliğiyle bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek olan Off-Road Şenliği, 8 Nisan Pazar günü yapılacak.

Özel tasarlanmış yüzlerce arazi aracı, Türkiye'nin farklı şehirlerinden ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden Osmaniye'ye gelecek.

Her yıl Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’nın özel tasarlanmış araç ile test sürüşü yapmasıyla başlayan yarışlar bu yıl da izleyenlere görsel şölen yaşatacak.

Yarışların yapılacağı alanda incelemeler yapan Belediye başkanı Kadir Kara, gelecek olan misafirleri memnuniyetle Osmaniye'de ağırlayacaklarını belirterek, "Bu sporla birlikte aynı zamanda, birlik ve beraberliğimizi sergileyeceğiz. Off-Road sporuna gönül vermiş değerli kardeşlerimize ve ülkemizin dört bir yanından gelen yarışmacılara şimdiden başarılar dilerken bu muhteşem heyecanı hep birlikte yaşamak için tüm hemşehrilerimi şenliğe davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ