MENÜ

Göztepe - Kasımpaşa ( Canlı )

Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta maçında Göztepe ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Peki, Göztepe - Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Göztepe - Kasımpaşa  ( Canlı )

Spor Toto Süper Lig’de iç sahada 6 maçtır kaybetmeyen Göztepe, 27. haftada Kasımpaşa’yı ağırlıyor. Göztepe yine taraftarının desteği ile bu seriyi Kasımpaşa maçında devam ettirmek istiyor. Son 4 haftadır kazanamayan Kasımpaşa ise kötü gidişini Göztepe deplasmanında sonlandırma amacında.

Göztepe - Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Bornova Stadı’nda saat 13.30’da başlayan maçı hakem Hüseyin Göçek yönetiyor. beIN SPORTS 2'den canlı yayınlanan skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Göztepe - Kasımpaşa ( Canlı )

Ligde 26 hafta sonunda Göztepe’nin 40, Kasımpaşa’nın ise 31 puanı bulunuyor. Göztepe’de sakatlıkları bulunan Kadu, Kerem Atakan Kesgin, Ömer Şişmanoğlu ile Hakan Çinemre forma giyemeyecek. Evinde 6 maçtır mağlubiyeti bulunmayan sarı-kırmızılı ekip, bu müsabakalarda 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

Kasımpaşa ile 10. randevu

Süper Lig’de daha önce rakibiyle 9 kez karşılaşan Göztepe, bu maçlarda sadece bir galibiyet alırken, 5 kez berabere kaldı, 3 kez de yenildi. Bu müsabakalarda 8 gol atan sarı-kırmızılı ekip, kalesinde 10 gol gördü. İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçı Kasımpaşa 3-1 kazandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ