MENÜ

Galatasaray-Trabzonspor derbisinde Gomis-Burak Yılmaz kapışması

Ligde 25 kez fileleri havalandırıp gol krallığının 1 numaralı favorisi haline gelen Gomis, bugünkü kritik mücadelede yine Aslan’ı sırtlayan isim olmaya çalışacak. 20 golle Gomis’i takip eden eski gol krallarından Burak Yılmaz, ayrıldıktan sonra Galatasaray’a karşı ilk kez forma giyecek. Kral, dev maça özel olarak hazırlandı.

Galatasaray-Trabzonspor derbisinde Gomis-Burak Yılmaz kapışması

Bu sezon Süper Lig'de tam 25 kez fileleri havalandırıp gol krallığının 1 numarası haline gelen Bafetimbi Gomis, yine Aslan’ın en büyük kozu olacak. Milli aradan önce oynanan Fenerbahçe derbisini boş geçen Fransız futbolcu, hafta içinde ekstra gol çalışmaları yaparak Trabzonspor sınavına hazırlandı.

Bugünkü kritik mücadelede yine Galatasaray’ı sırtlamaya çalışacak olan Fransız futbolcu, performansıyla milli takıma dönmeyi hedefliyor. Son aday kadroya çağrılmayan Gomis’in planı, 2018 Dünya Kupası’nda forma giyebilmek.

Puan farkı kaç oldu? İşte Süper Lig puan durumu

Burak Yılmaz'ın duygusal maçı

Ligin ilk yarısında 2-1 kazanılan Galatasaray karşılaşmasında sakatlığı nedeniyle görev yapamayan Burak Yılmaz, eski takımına karşı bu akşam ilk kez forma giyecek. Bu anlamda duygusal bir maça çıkacak olan 32 yaşındaki oyuncu, kritik mücadelede teknik direktör Rıza Çalımbay’ın en büyük kozu olacak. Deneyimli futbolcu, milli arada dev maça özel olarak hazırlandı.

55 yaşındaki teknik adam, yıldız futbolcudan sık sık defans arkasına koşular yapmasını ve Sarı-Kırmızılı savunmacıları zorlamasını istedi. Attığı 20 golle takımını sırtlayan ve krallık yarışında Gomis ile yarışan Burak ise arkadaşlarına Galatasaray filelerini havalandıracağının sözünü verdi.

Dursun Özbek mali ve idari yönden ibra edildi

Haberin Devamı
YORUM YAZ