MENÜ

Adebayor: Artık limitlerim yok

Başakşehir’in Togolu golcüsü Adebayor, Arsenal’de oynarken 32 yaşında futbolu bırakma planları yaptığını söyledi, “Bugün geldiğim noktada ise kendime sınırlar çizmiyorum” dedi.

Adebayor: Artık limitlerim yok

Medipol Başakşehir ile son iki sezonda performansıyla büyük takdir toplayan Emmanuel Adebayor, Fransız basınına özel açıklamalarda bulundu. Dünyacü ünlü Togolu golcü, Arsenal dönemiyle şu anki futbol kariyeri arasında ilginç bir karşılaştırma yaptı.

Tecrübeli forvet artık önüne sınırlar çizmediğini belirterek, “Arsenal’de oynadığım dönemde 32 yaşına kadar oynar, sonra da bu yaşta bırakırım diyordum. Şu an 34 yaşındayım. Bugün geldiğim noktada artık kendime sınırlar çizmiyorum. Yaptığım işi en iyi şekilde yapıyorum. Şu an bu noktada neler yaptığımı görünce, şunu söylüyorum, artık limitlerim yok. Gerçekten artık futbolda limitlerim yok” dedi.

Emmanuel Adebayor, 2019 yılında Kamerun’da düzenlenecek Afrika Uluslar Kupası’nda forma giymek istediğini de vurguladı. 2019’da 35 yaşına girecek başarılı yıldız, özellikle Afrika Uluslar Kupası’nın kariyerinde son büyük turnuva olacağının altını çizdi. Togolu forvet, Başakşehir ile lig yarışında başarısını sürdürüp, sözleşmesi bitene kadar devam edeceğinin de sinyallerini verdi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ