MENÜ

PUBG Mobile'a Türkçe dil desteği geldi

PlayerUnknown's Battlegrounds ya da PUBG'nin uzun süredir beklenen gün mobil oyunu PUBG Mobile, iOS ve Android kullanıcıları için indirilmeye sunulmuştu. Şimdiyse PUBG Mobile’a yeni güncellemeyle Türkçe dil seçeneği geldi.

PUBG Mobile'a Türkçe dil desteği geldi

PUBG’nin uzun süredir beklenen mobil versiyonu PUBG Mobile, hem Android hem de iOS platformu için geçtiğimiz günlerde indirilmeye sunuldu. Tencent tarafından yayınlanan PUBG Mobile, Windows PC, Xbox One gibi güçlü sistemlerin aksine mobil platformlarda 100 Oyunculu hayatta kalma oyununu yeniden canlandıracak. İngilizce ve Çince dil destekleriyle çıkış yapan PUBG Mobile'a yeni güncellemeyle Türkçe dil desteği geldi.

PUBG Mobile'a Türkçe'nin dışında Almanca, Rusça, Fransızca, İspanyolca, Portekizce, Mandarin, Thai ve Endonezce dil destekleri de geldi.

PUBG Mobile için iOS 9.0 veya daha yenisini gerekli. iPhone 5S’e kadar desteklenen oyun, iPhone 6 ve üzeri cihazlar için öneriliyor. Oyunun Android sürümü, Android 5.1.1 Lollipop ve üzeri sürümleri destekliyor. En az 2GB RAM’e sahip olan bir cihaza sahip olmanız öneriliyor. Oyun, Google Play listelemelerine göre 500’den fazla Android cihazını destekliyor.

PUBG Mobile ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Milliyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ