MENÜ

Mehmet Topal, Milli Takım için süre verdi: En az...

Spor Toto Süper Ligi takımlarından Fenerbahçe’de forma giyen tecrübeli oyuncu Mehmet Topal, kariyer planlamasını yaptı: "A Milli Takım'a çağrıldığım sürece gideceğim. En az iki yıl daha oynayabilirim. Fenerbahçe'ye ise uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. 38 yaşındaki Emre Belözoğlu'nu örnek alıyorum."

Mehmet Topal, Milli Takım için süre verdi: En az...

Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre; A Milli Takım'ın İrlanda Cumhuriyeti'ni 1-0 yendiği maçtan sonra yaşıyla ilgili eleştirilere zehir zemberek açıklamalar yapan Fenerbahçeli Mehmet Topal, kariyeriyle ilgili planlarını anlattı.

32 yaşındaki Topal, "Bir futbolcu için en olgun dönemdeyim. Tecrübemle milli takıma çok şey katacağıma inanıyorum. Planlarım arasında en az 2 yıl daha milli formayı giymek var. Görev verildiği sürece buradayım" dedi. Topal, Fenerbahçe ve profesyonel kariyeriyle ilgili ise "2 yıl daha sözleşmem var. Ama benim hedefim çok daha uzun yıllar Fenerbahçe'ye hizmet etmek. Emre Belözoğlu hepimiz için güzel bir örnek. Kendine çok iyi bakıyor ve tecrübesiyle takımına fayda sağlıyor. Ben de onun gibi uzun süreli bir kariyer hedefliyorum. Umarım gerçekleştirebilirim" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ