MENÜ

Devler Yusuf Yazıcı'ya geliyor

Aralarında Barcelona, Manchester City ve Arsenal’in de yer aldığı Avrupa’nın dev kulüpleri, Trabzonsporlu yıldız oyuncuyu, Galatasaray maçında izleyecek.

Devler Yusuf Yazıcı'ya geliyor

Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı’yı izlemek için Avrupa’nın 7 büyük kulübünün temsilcileri, Galatasaray maçında tribünde olacak.

Bordo-mavili takımda sergilediği başarılı performansla son bir yılda değerini katlayan 21 yaşındaki futbolcu hafta sonu İstanbul’da oynanacak karşılaşmada Avrupalı devler tarafından mercek altına yatırılacak. Bu sezon forma giydiği 25 maçta; 5 gol, 4 asiste imza atan ve A Milli Takım’a yükselen Yusuf’un uzun süredir yakından izlendiği belirtildi.

UEFA’nın 2018 yılında takip edilmesi gereken 50 genç futbolcu arasında ikinci sırada gösterdiği Yusuf Yazıcı’nın, Galatasaray karşılaşmasında 7 kulüp tarafından çıplak gözle izleneceği öğrenildi.

Atletico Madrid de var

Barcelona, Manchester City, Arsenal, Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Schalke 04 ve Monaco’ya bağlı scoutların, Türk Telekom Stadyumu’na gelerek izleyecekleri yetenekli futbolcu için özel rapor hazırlayacakları aktarıldı. Bu kulüplerin önümüzdeki dönemde oynayacağı maçlarda Yusuf Yazıcı’yı gözlem altında tutmaya devam edecekleri de ifade edildi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ