MENÜ

Eden Hazard'dan Real Madrid'e şok cevap

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea’de forma giyen Eden Hazard’ın adı transfer döneminde sıkça anılan isimlerden… Hazard ile İspanyol devi Real Madrid’in de ilgilendiği iddia edilmişti.

Eden Hazard'dan Real Madrid'e şok cevap

İngiliz ve İspanyol basınına göre Hazard, Real Madrid ile flört halinde. Ancak yıldız oyuncu, Chelsea'den ayrılacağı yolundaki haberleri yalanladı. Londra kulübü ile 2 yıllık daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan Hazard, son derece mutlu olduğunu dile getirdi.

“Gerekirse sol bek bile oynarım”

Hazard, menajer Antonio Conte'nin kendisini sahte 9 numara olarak oynatmasından rahatsız olmadığını da ifade etti. Conte'nin kendisine vereceği her görevi yapmaya hazır olduğunu vurgulayan başarılı oyuncu; "Gerekirse sol bek bile oynarım. Tek istediğim sahada olmak ve her zaman olduğu gibi elimden gelenin en iyisini yapmak" dedi.

Final hayali

Hazard'ın Dünya Kupası için de hedefleri büyük. 4 yıl önce yetenekli ancak çok deneyimsiz bir oyuncu topluluğu ile Dünya Kupası'nda mücadele ettiklerini hatırlatan Hazard, Rusya'da final oynamayı hedeflediklerinin altını çizdi. (beIN Sports)

Haberin Devamı
YORUM YAZ