MENÜ

Survivor'da kim elendi? Survivor'da adadan kim gitti?

Survivor'da kim gitti, kim elendi? Survivor Elenen İsim Kim? sorularının cevabı yapılan ada konseyi sonrası belli oldu. Anıl, Ramazan ve Birsen SMS oylamasına çıkarken, en az oyun alan Ramazan adaya veda eden isim oldu. Ramazan Kalyoncu kimdir? Detaylar haberimizde...

Survivor'da kim elendi? Survivor'da adadan kim gitti?

Survivor'da kim elendi? sorusu bu gece yapılan halk oylaması sonrası belli oldu. Dokunulmazlık oyununu yarışta kaybeden Gönüllüler'de adı en çok yazılan Anıl oldu. Dokunulmazlık sembolünün kazanan Cumali ise Ramazan'ın ismini verdi. Haftanın en iyi performansını sergileyen Birsen de Yağmur'un ismini verdi. Böylelikle Anıl, Ramazan ve Yağmur haftanın eleme adayları oldular.

Survivor'da kim elendi?

Yapılan SMS oylaması sonucu elenen isim RAMAZAN KALYONCU oldu. All Star takımı ada konseyinde yaşananları ve Gönüllüler takımındaki oylamayı değerlendirdiler. Turabi ise "Anıl ve Ramazan'ı yolda bulduklarına değiştiler" yorumunda bulundu.

Survivorda kim elendi Survivorda adadan kim gitti


Ramazan Kalyoncu kimdir?

Ramazan Kalyoncu, 8 Nisan 1990 Rize doğumlu. Spor salonlarında vücut geliştiren Ramazan Kalyoncu instagram hesabını da ‘baklavalı’ yarı çıplak pozları ile renklendirmiş. Ramazan Kalyoncu aslen Rize Çayeli’nden. Ailesi ile olan bu görüntüsü instagramdaki son paylaşımlarından biri oldu.

Ramazan Kalyoncu’nun geçmişinde futbol, boks, fitness eğitmenliği yer alıyor Pilates, Yoga ve Bokwa dallarıyla da ilgilenen Ramazan Kalyoncu spor salonundan çıkmayan tiplerden.

Ramazan Kalyoncu Best Model Of Turkey yarışmasına da katılmış. Bu yarışmada finale kalan isimlerden olan Ramazan Kalyoncu şansını Idol Of Models yarışmasında da denedi. Ramazan Kalyoncu bu karışmada Türkiye’nin en iyi 3. Erkek Modeli seçildi.

All Star takımı ada konseyinde yaşananları ve Gönüllüler takımındaki oylamayı değerlendirdiler. Turabi ise "Anıl ve Ramazan'ı yolda bulduklarına değiştiler" yorumunda bulundu.

Turabi ile Adem arasında buzlar eridi

Geçtiğimiz haftalarda Turabi ile adem arasında yaşanan gerilim, oyunların önüne geçmişti. Sahilde oturan Adem'in yanına giden Turabi, bu tartışmanın gereksiz olduğu ve yaptıklarından dolayı pişman olduğunu ifade ederek özür diledi.

Survivorda kim elendi Survivorda adadan kim gitti


Bu olayın tatlıya bağlanmasının ardından Turabi'nin yanına giderek Adem'le ne konuştuklarını merak eden Yiğit, beklemediği bir karşılık aldı. Adem'in yanına özür dilemek için gittiğini ifade eden Turabi, Survivor 2014'te yaptığı saygısızlıklardan dolayı Yiğit'e pişman olduğunu söyledi.

Hakan sakatlandı

Dokunulmazlık oyununda Hakan Hatipoğlu ile Adem kıyasıya bir mücadele verdi. Bir hayli sert geçen yarışta Adem'in hamlesi Hakan Hatipoğlu'nun kaşının açılmasına neden oldu.

Oyunda gerilim had safhadaydı. Merve'nin yarışırken sakatlanıp suda uzun süre kalmasına Batuhan "Şov yapıyor" deyince Turabi bu sözlere karşılık verdi ve Batuhan'la tartışmaya girdi. Hararetli dakikaların yaşandığı tartışmada Acun Ilıcalı devreye girdi ve iki yarışmacıyı da uyarıda bulundu.

Nevin sakatlandı

Dokunulmazlık oyunu esnasında Berna ile mücadele eden Nevin Yanıt, suya düştü. Bu sırada su yuttu ve bir süre nefes alamadı.Talihsiz yarışmacının yanına hemen yarışmacılar ve doktor koştu. Neyse ki Nevin daha sonra kendine geldi.

Survivor'da 24 Mart akşamı, mor odada 3 adet kumpir ve 10 bin mor puan kazanmak için parkura çıkan ünlüler ve gönüllüler takımı, her şeylerini ortaya koydu. 9-3 gerideyken bir atak yapan gönüllüler takımı, durumu 9-8'e getirdi. Ancak Sema ile Yağmur'un çıktığı son oyunu Sema'nın almasıyla ödülün kazananı ünlüler takımı oldu.

İlk oyun baraka için oynandı

24 Mart akşamı ünlüler ve gönüllüler takımı oyunu kazanmaları halinde 4 gün boyunca konforlu barakada kalmaya hak kazanacak, süt ve kruvasan ise bu ödülün bir parçası olacaktı. Kafa kafaya mücadele eden ünlüler ve gönüllüler takımı, skorlar 9-9'a gelince bayrak yarışına çıktı. Bayrak yarışında ünlüler takımında Turabi-Sema, gönüllüler takımında ise Mustafa Kemal-Birsen parkura çıkan isim oldu. Buna göre kazanan çok az farkla gönüllüler takımı oldu.

Ümit Karan'a şok!

Survivor'ın bu haftaki dokunulmazlık oyununu kazanan takımı All Star oldu. Ümit Karan ve Turabi güzel bir performans sergiledi. Ümit Karan oyun sırasında 2'de 2 yaparken Turabi ise 3'te 3 yaptı.

Acun sembolü vermeden önce Ümit Karan'a övgüler dizip "Mükemmel mücadeleler verdi. Önemli rakiplerini yendi." dedi. Kaptan, tam sembolün kendisine verileceğini zannederken Acun büyük bir sürpriz yaparak "Sembolü ona vermek isterdim ama 3'te 3 yapan Turabi'yi buraya davet ediyorum." diyerek sembolü Türabi'ye verdi. Ümit Karan ise tam bu sırada gülerek Acun'a sitem etti. Ilıcalı bu görüntüleri sadece kendi Instagram hesabından yayınladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ