MENÜ

Beşiktaş'ın yıldızı Ryan Babel'e büyük övgü!

Hollanda'da yayım yapan Algemeen Dagblad gazetesinde Beşiktaş'ın yıldızı Ryan Babel hakkında övgü dolu bir makale yayımlandı.

Beşiktaş'ın yıldızı Ryan Babel'e büyük övgü!

Bu akşam hazırlık maçında Portekiz'le karşılaşacak olan Hollanda'da Beşiktaş'ın yıldızı Ryan Babel de kadroda yer alıyor.

Dev maç öncesi Hollanda'da yayım yapan Algemeen Dagblad gazetesi ise Siyah Beyazlılar'ın yıldızına övgüler yağdıran bir makale yayımladı.

ÇOK YÖNLÜ BİR OYUNCU

Maarten Wijffels imzasıyla yayımlanan makalede Babel'in çok yönlülüğüne vurgu yapılırken "Bu anlamda Bas Dost, Wout Weghorst ve Luuk de Jong'dan daha iyi." yorumuna yer verildi.

Babel'in top tutmayı çok iyi bildiğinin belirtildiği yazıda "Ne çok iyi bir bitirici ne de çok teknik. Ancak nasıl oynaması gerektiğini biliyor ve ani vuruşlarıyla skor üretebiliyor." ifadeleri kullanıldı.

MANTIKLI SEÇİM

Wijffels, Ronald Koeman tarafından Babel'in birinci santrfor olarak oynatılmasının hâlihazırdaki en iyi seçim olacağını yazarken "Bunun nedeni tecrübesi değil. 32 yaşındaki bir hücumcunun ne yapacağını kestiremezsiniz." yorumunu yaptı.

La Liga Beşiktaş'ın eski yıldızı Nihat Kahveci'yi unutamıyor!


Konstantinos Fortounis'te Beşiktaş'a dev rakip!


Son dakika! Benfica Talisca için Roma ile anlaştı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ