MENÜ

Ümit Bekmezci'nin İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi.

Ümit Bekmezci'nin İstanbul at yarış tahminleri

24 Mart Cumartesi İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi.

Veliefendi'de denk program

1.AYAK: Dinçlikle Lord of Darkness, denk rakiplerinin yanında ilk şans verdiğim isimdir. Sürekli aşama kaydeden ve sahada çok tutulan Sinsirella, ikinci şans verdiğim isimdir. Lissandra daha da geliştirdiği formu ve mesafeye yatkınlığıyla yine söz sahibi olabilir. İshakbaba, Superstar Lady ve Cesihan sırasıyla şans verdiğim diğer safkanlardır.

2.AYAK: Son startı kesinlikle ölçü olmayan Impulsive 5'de 3 yaptığı şampiyon pilotuyla birinciliğin en güçlü adayıdır. El Conquerador ve Kris Angel ikilisi rakipleridir.

3.AYAK: Her geçen gün iyi duruma gelen atımız Baybaşkan bu kez rövanşı alabilir. Fit durumuyla Zafer Ateşi, tek ve ciddi rakibimizdir.

4.AYAK: Ara sonrası gördüğü yarışını çok beğendiğim Trakya Ateşi, geliştirdiği nefesiyle ilk şans verdiğim isimdir. Gücü ve kalitesi belli olan Mavidalga, klas pilotunun tercih etmesiyle birinciliğin diğer güçlü adayı olur. Abuş ve Adını Sen Koy ile bu ayak rahat izlenilmelidir.

5.AYAK: Bu kez daha hazırlıklı olan atımız Swift, geliştirdiği nefesiyle birinciliğin en güçlü adayıdır. İstikrarlı Flick The Switch tek ve ciddi rakibimizdir.

6.AYAK: Sanay, Şekersultan, Islah ve Su Gazeli sırasıyla şans verdiğim kısraklardır. İyi bir gün ve bol şanslar dilerim...

2-7-6-1-8-4
1-2-7
1-6
3-4-1-2
9-5
1-15-4-9

Haberin Devamı
YORUM YAZ