MENÜ

Kod adı: Yenilmezler

9 bin altın farkı, 3 tane alev ejderi, toplamda alınan 19 skor. Royal Bandits Espor'un Team Aurora karşısında aldığı galibiyetin rakamları.

Kod adı: Yenilmezler

9 bin altın farkı, 3 tane alev ejderi, toplamda alınan 19 skor. Royal Bandits Espor'un Team Aurora karşısında aldığı galibiyetin rakamları. Net ve temiz bir oyunla vadiyi rakibine dar eden takım yoluna kayıpsız devam ediyor. Alınan bu galibiyet sarı siyahlı ekip için belki çok büyük bir anlam ifade etmiyor gibi gözükse de, Royal Bandits aldığı her galibiyetle hem play-offlara hazırlanmaya devam ediyor hemde oynadıkları kusursuz makro oyunla rakiplerine göz dağı veriyor. Her koridorda son derece baskın olan takım, gösterdikleri kusursuz takım uyumuyla da sihirdar vadisinde çok güzel bir oyun sergiliyor.

Team Aurora için ise işler pek istenildiği gibi gitmiyor. Kritik haftalara girdiğimiz bu günlerde Team Aurora, aldığı mağlubiyetler ile hem play-offlar için sahip olduğu avantajlı konumu günden güne kaybediyor hem de mevsim finalleri öncesinde hiç de iyi bir profil çizmiyor. Geçen senenin korkulan takımı konumunda ki Team Aurora zaman zaman eski günlerinden bazı güzel oyunlar yansıtsa da vadiye hiç şüphe yok ki istenilen oyunu bir türlü şergileyemiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ