MENÜ

Justin Bieber, Baskin Champion ile Selena Gomez'i kıskandırmaya mı çalışıyor?

Yıllarca flört eden Selena Gomez ile Justin Bieber birçok kez ayrılıp barıştı. İkili bir dargın bir barışık ilerleyen ilişkilerinde çeşitli olaylar yaşadı.

Justin Bieber, Baskin Champion ile Selena Gomez'i kıskandırmaya mı çalışıyor?

Yıllarca süren süreçte evlilik hazırlıklarıyla ilgili detaylar konuşulurken ikili yollarını bir kez daha ayırdı. Bundan sadece 1 hafta sonra Justin Bieber’ın Baskin Champion ile görüntülenmesi söylentileri de beraberinde getirdi. İşte İşte altı yıllık süreçte Gomez ve Bieber'ın zaman içinde yaşadıkları...

Selena Gomez ile Justin Bieber’ın ilişkilerini bitirdiklerini açımlamalarından sadece 1 hafta sonra Kanadalı pop şarkıcısının Sports Illustrated modeli Baskin Champion ile görüntülenmesi hayranlarının tepkisi çekti. Ancak Bieber’a yakın kaynaklar, 24 yaşındaki şarkıcının yeni bir ilişkiye başlamadığını ve çapkınlık peşinde olmadığını söyledi.

ET’ye konuşan Justin Bieber’a yakın bir kaynak “O her dışarı çıkışını planlı olarak yapıyor. Selena son zamanlarda onun arkadaşlarıyla eğlenememeye başlamıştı; bu yüzden hala dışarı çıkıp eğlenebildiğini kanıtlamaya çalışıyor. Ama işin özü şu; bir parçası aynı zamanda Selena’yı da kıskandırmak istiyor. Bu taktik, tam eski Justin’e göre bir iş. Eskiden duygularla manipüle etmek gibi şeyleri çok yapardı” açıklamasında bulundu.

Bu açıklamalardan kısa süre sonra Baskin Champion'ın Bieber'ın Beverly Hills'teki evinden çıkarken görüntülenmesi kafaları karıştırdı.

Cara Delevingne ile Paris Jackson birlikte dudak dudağa görütülendiler

Haberin Devamı
YORUM YAZ