MENÜ

Galatasaray'da önce şampiyonluk sonra sözleşme!

Fatih Terim’in gelişiyle performansı artan Sinan ve Donk’un yanı sıra Yasin Öztekin de yeni mukavele bekliyor. Tecrübeli hoca ise “Önce şampiyon olalım, hakeden sözleşmeyi sezon sonu imzalar” mesajı gönderiyor.

Galatasaray'da önce şampiyonluk sonra sözleşme!

Bitime 8 hafta kala teknik direktör Fatih Terim takım içinde şampiyonluk havasının kesinlikle bozulmasını istemiyor... İç transfer görüşmeleri için lig bitimini işaret eden İmparator, Sinan Gümüş ve Donk başta olmak üzere mukavelesi sezon sonunda bitecek olan Yasin Öztekin’den de sadece şampiyonluğa odaklanmalarını istedi. Tudor döneminde kadro dışı olan Donk, Terim’in gelişiyle birlikte affedilirken, orta sahada kurtarıcı rolünü üstlendi. Sinan Gümüş ise Konyaspor maçında sonradan oyuna girip 1 gol, 1 asistle 3 puanı getirmişti. 2019’un Haziran ayında kontratı bitecek olan ve 600 bin Euro ücret alan Sinan, yeni mukavele ve ücretine iyileştirme bekliyor.

Yasin’e yakın markaj!

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Yasin Öztekin ise şampiyonluk yolunda takıma katkı verip, hocanın gözüne girmeyi hedefliyor. Yaklaşık 1 senedir yeni mukavele bekleyen Yasin konusunda Fatih Terim kısa süre önce, “Yasin bizim için önemli bir oyuncu. Donk ve Sinan gibi milli arada onun da performansını artırıp, aramıza döndürmeliyiz” demişti.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ