MENÜ

EuroLeague'de MVP'ler Milutinov ve Hickman

Turkish Airlines EuroLeague'de geride kalan 28. maç döneminin en değerli oyuncuları Olympiacos'tan Nikola Milutinov ve Brose Bamberg'den Ricky Hickman oldu.

EuroLeague'de MVP'ler Milutinov ve Hickman

Turkish Airlines EuroLeague'de çift maç haftası geride kalırken 28. maç döneminin en değerli oyuncuları belli oldu. Haftanın MVP'si ödülü bu kez iki oyuncu tarafından paylaşıldı.

Temsilcimiz Anadolu Efes karşısında 20 sayı, 8 ribaunt, 29 verimlilik puanıyla mücadele eden Olympiacos'tan Nikola Milutinov ve Unicaja Malaga karşısında 28 sayı, 2 asist, 29 verimlilik puanıyla Ricky Hickman haftanın en değerli oyuncuları oldular.

Milutinov, Olympiacos'un Anadolu Efes'i 89-82 mağlup ettiği maçta büyük katkı sağlayarak takımının Play-Off için ev sahibi avantajını garantilemesini sağladı.

Sırp oyuncu, 20 sayı ve 29 verimlilik puanlarıyla bu alanlardaki kariyer rekorunu kırdı.

Milutinov, 20 sayısını 8/9 iki sayılık isabetiyle üretti ve bunun yanında 8 ribaunt, 2 asist, 1 top çalma istatistiklerini yakaladı.

Hickman, öne çıkan performansıyla takımının Unicaja'yı mağlup edip üst üste beşinci iç saha galibiyetini elde etmesini sağladı.

Daha önce kariyerinde EuroLeague şampiyonluğu bulunan Hickman, 28 sayıyla EuroLeague kariyerinin en yüksek ikinci sayısına ulaştı.

Hickman, 28 sayısının yanında 2 top çalma, 2 asist yaptı ve son iki sezonda kendinin yakaladığı en yüksek verimlilik puanına ulaştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ