MENÜ

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

24 Mart Cumartesi Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

ADANA’DA CAZİP PROGRAM

1.AYAK: Bu pistte 1400 mesafesinde start aldığı H-16 koşuda elde ettiği yakın ara dördüncülüğü sonrası BUZUL öncelikle kuponlara yazılmalıdır. Geçen senenin hayal kırıklığı, bu yılın ise iyilerinden biri olan ANADOLUKAN start sorunu giderildikten sonra gerçek sınıfını bulan AVATAR uzayan mesafelerde sıkıntı yaşarken kısalan mesafe performansları çok daha etkili olan ÖZKARA ve bir yılı aşkın süredir birinciliğe hasret olan ÇAKIRALİ son yarışının biraz daha üzerine koyabilmesi halinde benzer sıklet şartlarında az farklarla geçildiği rakiplerinden rövanşı alabilir.

2.AYAK: Çaldıran, Dişi Tay Deneme ve Nene Hatun Koşuları galibi Bici Bici’nin anne kardeşi olan KING VOICE 1300 mesafesinde kum pistte start aldığı koşuyu çok fiyakalı şekilde kazanarak yarış kariyerine müthiş bir başlangıç yapmıştı. Baba ve anne kan hattı itibariyle kum pistte yaptıklarının çok daha iyilerini çim pistte yapabilecek kumaşı olan bu tay, klasını konuşturacağı pisti bulduğu koşudan ağır favorimdir. Dört aylık aradan sonra iki yarış gören WONDER yarış tecrübesinin de belirleyici etken olacağı koşuda favorinin en ciddi rakibi olur. Beş aydır koşmuyor olsa da çok uzun zamandır idman pistinin tozunu yutan THE MAILMAN ve Tendürek koşusunda sert rakipler yanında etkisiz kalan ATLAS BEYİ daha denk grupta ihmale gelmez.

3.AYAK: Düzlüğü çok gerilerde dönüp çok gerilerden yaptığı etkili ataklarla ikinci kaldığı koşuda bana göre jokeyinin kurbanı olan DIDONATO bugün bir start avantajını da elinde bulundurduğu koşuya kazanması en doğal sonuç olur. İlk yarışı tatminkar taylardan GRANDE CAPO ve uzun mesafe performanslarını ölçü almadığım BOLD MOVE kısalan mesafede favorinin en ciddi rakiplerinden biri olur. Günün bu ayağında sürpriz arayan Fanatik Hipodrom okurları; DOLLY OLVE, RIO BLONDIE ve PERFECT CANDAL üçlüsünü değerlendirmeye alabilirler.

4.AYAK: Geçen sene G-3 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koşusu galibi, G-2 Mehmet Akif Ersoy Koşusu ikinciliği, Gazi Koşusu dördüncülüğü, A-3 Preveze Koşusu birinciliği ve G-1 Ankara Koşusu ikincilikleri gibi çok önemli başarıları bulunan RUNNER BULL Mart başında Özgecan Aslan koşusuyla pislere dönmüş ve adeta bu yarışın provasını yapmıştı. Orta mesafe performanslarının çok ama çok etkili olduğuna inandığım safkan, bu pistte kusursuz hazırlıklarla gireceği koşuda birinciliğin en güçlü adayı, günün de en sağlam bankosu adayım olan bu safkanın bu yıl çok daha önemli koşularda boy gösterip, adından sıkça bahsettireceğini de belirtmek isterim.

5.AYAK: Önlerde istediği sert tempoyu bulabilirse HUMBARA sonuca ulaşma konusunda çok fazla zorlanmaz. Son koşusunda start sorunu yaşamayınca etkili koşan DOWN TOWN bugün de iyi başlarsa en şanslı isimlerden biri olur. Küçük ve misli kuponlar için bu ikili yeterli olur. Geniş bütçeli kuponlariçin; BADARBUNGA ve THE MENTALIST öneririm.

6.AYAK: Birbirlerine denk güçlerin mücadelesinde aradaki kilo farkları belirleyici etken olacaktır. En önemli başarılarında birlikte start aldığı binicisiyle BOZTEPEBEYİ sezon başında arka arkaya yarışlar koşup seri birincilikler elde eden ancak son haftalarda düşüşe geçince bu kez daha bir yarış seçerek koşmaya başlayan GÖRGÜNCAN bu mesafeleri çok seven BERKALP ve tempo yarışlarının klas kısrağı BİLBİLAN son ayağın eşit şanslı isimleridir. Günün kapanış ayağında sürpriz arayan kuponlar; ASALETLİ, ZİRVE TAY ve FIRAT AĞA sırasıyla değerlendirmeye alabilirler.

10-2-9-13-14 // 13-8-6-3 // 6-9-4-8-12-11 // 9 // 7-3-1-5 // 8-5-6-4-1-10-15

Haberin Devamı
YORUM YAZ