MENÜ

Olympiacos - Anadolu Efes maç sonucu: 89-82

Turkish Airlines EuroLeague'in 28. maç döneminde temsilcimiz Anadolu Efes, deplasmanda karşı karşıya geldiği Yunanistan ekibi Olympiacos karşısında son bölümde farkı azaltmasına rağmen galip gelmeyi başaramadı ve sahadan 89-82 mağlup ayrıldı.

Olympiacos - Anadolu Efes maç sonucu: 89-82



Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Anadolu Efes, deplasmanda karşı karşıya geldiği Yunanistan temsilcisi Olympiacos'a 89-82 mağlup oldu.

Olympiacos, sahasındaki karşılaşmaya 7-0 ile etkili başlayan taraf oldu. Temsilcimiz sonrasında skoru 9-8'e getirirken ilk 5 dakikalık bölüm 13-10 Olympiacos üstünlüğüyle geçildi. Fakat kalan bölümde farkı açan Olympiacos, ilk çeyreği 30-15 önde tamamladı.

İkinci çeyreğin başında yine Olympiacos etkili olsa da son bölümde kenardan gelen isimlerinin de katkısıyla farkı azaltan temsilcimiz ilk yarıyı 49-42 tamamladı.

Üçüncü çeyreğe temsilcimiz Anadolu Efes etkili başladı ve farkı 2 sayıya kadar indirmeyi başardığı ilk 5 dakikalık bölümü 57-51 geride geçti. Fakat kalan bölümde oyuna ağırlığını koyan Olympiacos, üçüncü çeyreği 70-57 üstün geçti.

Son çeyrekte Anadolu Efes, maçın son bölümünde farkı 3 sayıya kadar indirmiş olmasına rağmen öne geçmeyi başaramadı ve karşılaşmadan 89-82 mağlup ayrıldı.

Bu sonuçla Anadolu Efes, üst üste 7. olmak üzere toplam 22. mağlubiyetini aldı.

Olympiacos'ta Nikola Milutinov 20 sayı, 8 ribaunt ile en etkili isim olurken Vassilis Spanoulis ve Ioannis Papapetrou 17'şer sayıyla oynadılar.

Temsilcimiz Anadolu Efes'te Krunoslav Simon 18 sayıyla takımın en skorer ismi olurken Sonny Weems 14, Vladimir Stimac, Bryant Dunston ve Derrick Brown da 10'ar sayıyla maçı tamamladılar.

Haberin Devamı
YORUM YAZ